«Воля» опитає абонентів, які канали вони хочуть бачити

17 Липня 2009
11255
17 Липня 2009
14:52

«Воля» опитає абонентів, які канали вони хочуть бачити

11255
«Воля» опитає абонентів, які канали вони хочуть бачити

Компанія «Воля» почала щорічне комплексне дослідження телевізійних смаків своїх абонентів, яке проводиться 1-2 рази на рік. Клієнтів запрошують взяти участь в опитуванні, розміщеному на порталі абонента, повідомляє прес-служба «Волі».

 

Абоненти можуть вибрати фаворитів серед каналів різної тематики - новинних, фільмових, спортивних, розважальних, музичних, дитячих тощо. Також у цьому році було прийнято рішення дослідити популярність українських національних каналів.

 

«Результати нам допомагають відстежувати динаміку змін уподобань абонентів, а саме: як змінюється популярність каналів однієї спрямованості, наскільки нові канали стали впізнавані, як змінюються п'ятірки лідерів. Аналіз опитування впливає на пакетування - навіть до заміни окремих каналів на більш популярні, особиво це стосується преміальних пакетів», - пояснила ТК піар-директор «Волі» Аліна Сигда.

 

Також в окремому опитуванні компанія пропонує вибрати фаворитів серед нових каналів, які можуть поповнити пакети відповідної тематики: TV1000 Action (канал фільмів жанру «екшен»), SET (Sony Entertainment Television), Da Vinci Learning (науково-освітній канал), а також українські «Гумор ТБ» (розважальний) і «Бабай ТБ» (канал жахів та містики).

 

«Щодо цих каналів ми насамперед хочемо побачити картину глядацьких очікувань: фільми, розваги чи пізнавальна тематика. Чого сьогодні глядач хоче найбільше», - зазначила пані Сигда. Скільки каналів з п'ятірки за результатами опитування потраплять до пакетів «Волі», вона не уточнила.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11255
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Поправка
5549 дн. тому
Поправка к предыдущему. Портал абонента доступен для АБОНЕНТОВ компании, т.е. тех кто подключен к двум или одной услугам - телевидение и/или интернет. Зайти на портал может только абонент, введя номер договора и пароль. Так что не обязательно быть клиентом только услуги интернет. Опросы проводятся среди абонентов компании.
..
5551 дн. тому
Не просто через сайт - а на портале абонента, то есть того, кто подключен к волевскому интернету. Если они считают такую выборку репрезентативной, то они сильно ошибаются. Перекос будет еще тот...
прогресс
5552 дн. тому
Раньше Воля опрашивала абонентов, размещяя вопросы на конвертах от квитанций. Это все называлось "комплексное маркетинговое исследование". Теперь вот через сайт опрашивают.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду