Як використати радіочастоти після переходу на цифрове телебачення

11 Липня 2009
12687
11 Липня 2009
14:13

Як використати радіочастоти після переходу на цифрове телебачення

12687
Як використати радіочастоти після переходу на цифрове телебачення

Єврокомісія вивчить, як краще використати радіочастоти, що вивільняться при переході від аналогового до цифрового телемовлення. Як передає власний кореспондент УНІАН у Брюсселі, відповідні консультації розпочалися 10 липня і триватимуть до 4 вересня.

 

«Дивіденди від "цифри" приходять у критичний момент, коли ми хочемо поєднати усі частини Європи швидкісними широкосмужними безпровідними послугами», - заявила з цього приводу комісар ЄС з питань інформаційного суспільства та медіа Віванн Редінг.

 

За оцінками Єврокомісії, вигоди від переходу від аналогового до цифрового телевізійного мовлення становитимуть від 20 до 50 млн. євро до 2015 року.

 

Як повідомляв УНІАН, до 2012 року всі країни-члени Європейського Союзу мають перейти до цифрового мовлення. На сьогодні повністю від аналогового мовлення відмовилися Німеччина, Фінляндія, Люксембург, Швеція, Нідерланди і фламандська частина Бельгії, а також більша частина Австрії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12687
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду