«1+1» обрав 42 хореографи для «Танцюю для тебе – 3»

10 Липня 2009
22016
10 Липня 2009
13:00

«1+1» обрав 42 хореографи для «Танцюю для тебе – 3»

22016
«1+1» обрав 42 хореографи для «Танцюю для тебе – 3»

«1+1» провів перший етап кастингу хореографів для третього сезону проекту «Танцюю для тебе». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За підсумками кастингу було відібрано 42 танцюристи. Відбір нових учасників проекту проводили головний хореограф-постановник проекту Ольга Семешкіна, ведучий шоу Юрій Горбунов і танцюристи Олена Шоптенко, Дмитро Дікусар, Амадор Лопес. У кастингу взяли участь кілька сотень претендентів різного віку та різної хореографічної підготовки – від класичного балету до стріп-дансу.

 

Як повідомили ТК, в новому сезоні проекту в парах із зірками танцюватимуть 9 нових хореографів. А хореографи з минулих сезонів – Олена Шоптенко, Дмитро Дікусар та Амадор Лопес – стануть тренерами й допомагатимуть Ользі Семешкіній ставити номери.

 

Другий етап кастингу хореографів відбудеться після того, як стане відомо, хто буде зірковими учасниками проекту – вони й підбиратимуть собі партнерів для танців.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22016
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду