«Вечірній Київ» отримав медаль «Трудова слава»

7 Липня 2009
30561
7 Липня 2009
17:00

«Вечірній Київ» отримав медаль «Трудова слава»

30561
«Вечірній Київ» отримав медаль «Трудова слава»

Газета «Вечірній Київ» отримала медаль «Трудова слава» у номінації «За вагомий внесок у справи розбудови України та високий професіоналізм» міжнародного академічного рейтингу «Золота фортуна». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі умовного «Київського медіахолдингу».

 

«Дирекція  міжнародного рейтингу порушила клопотання про відзначення газети, а науково-експертна  рада, яку очолює Борис Патон, дала на це свою згоду. За словами заступника головного редактора газети «Вечірний Київ» Михайла Лівандовського, оперативність та професіоналізм «Вечірнього Києва» протягом року тримав киян в курсі реальних справ сучасного політичного та економічного становища», - повідомляє прес-служба. Це вже друга відзнака «Золотої фортуни» для «Вечірнього Києва.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30561
Читайте також
24.06.2009 12:09
Ольга Захарова, для «Детектор медіа»
33 891
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду