«Блик» запускає безкоштовний недільний випуск

3 Липня 2009
23685
3 Липня 2009
11:42

«Блик» запускає безкоштовний недільний випуск

23685
«Блик» запускає безкоштовний недільний випуск

Газета «Блик» 5 липня випустить перший номер безкоштовного видання «Блик-Воскресенье». Як повідомляє прес-служба видання, газета розповсюджуватиметься у Києві у торгових центрах та магазинах, через міні-бокси на кіосках «Союздруку» та за допомогою промоутерів.

 

Обсяг видання складе 16 сторінок. Його редактором призначено Валентину Мудрик, яка до цього працювала заступником редактора відділу «Новини» газети «Блик». «Більшість європейський газет мають надільні випуски. Такі випуски роблять, зокрема, Bild та The Sun. Звісно, ці видання мають більше сторінок та є платними. Ми також плануємо у майбутньому зробити випуск платним. Але поки наше завдання - привчити читача до того, що й у неділю є газета зі свіжими новинами. Також ми розраховуємо отримати маркетинговий ефект у вигляді збільшення продажів "Блика" в інші дні», - зазначає шеф-редактор «Блика» Олексій Газубей.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у квітні Мін'юст зареєстрував видання «Блик-Воскресенье».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23685
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5464 дн. тому
Слушна ідея. Америка - 1965 рік.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду