Олександр Чекмишев: Регіональні слухачі потребують місцевого радіо

2 Липня 2009
18739
2 Липня 2009
16:59

Олександр Чекмишев: Регіональні слухачі потребують місцевого радіо

18739
Олександр Чекмишев: Регіональні слухачі потребують місцевого радіо

У регіонах України назріла потреба в суто місцевому радіо - такий висновок дослідження Олександра Чекмишева, голови комітету «Рівність можливостей», повідомляє Інститут масової інформації.

 

30 червня в Чернівцях були представлені попередні результати дослідження, проведеного в рамках проекту «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі».

 

Остаточні ж результати очікуються у другій декаді липня.

Дослідження тривало протягом квітня 2009 року. Воно охопило практично весь медіапростір Чернівецької області. Для оцінки були залучені медіаексперти, журналісти ЗМІ, яких моніторили, топ-менеджери медіа, а також було використано результати роботи фокус-груп.  

Згідно зі твердженням пана Чекмишева, це перша в Україні спроба визначити специфіку та статус-кво регіональних медіа, а також стану медіасередовища в Україні загалом. І якщо раніше пропонувались заготовлені стандартні проекти для медіа, то тепер вже можна буде на стадії розробки проектів їх специфікувати та конкретизувати відповідно до кожного регіону.

 

Джерело: Інститут масової інформації.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18739
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sasha_plus
5415 дн. тому
Ви не праві, Влад! Мережеве радіо має бути якісно побудовано. Наші "мережевеки" орієнтують свій продукт швидше на Київ, ніж на Україну...
Влад
5416 дн. тому
Якісь надумані фантазії...європейські стандарти - це домінування мережевих станцій. А регіональний слухач потребує того, що йому даватимуть...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду