Дуся викрила медійників – порушників статті 301 Кримінального Кодексу України

17 Червня 2009
9240
17 Червня 2009
11:48

Дуся викрила медійників – порушників статті 301 Кримінального Кодексу України

9240
Дуся викрила медійників – порушників статті 301 Кримінального Кодексу України

11 червня Верховна Рада ухвалила Закон України «Про внесення змін до статті 301 Кримінального Кодексу України», що запроваджує кримінальну відповідальність за зберігання порнографічних матеріалів. Дуся від усієї душі вітає цей закон, адже давно пора було покласти край зловмисному зберіганню оголених тіл, членів, піхов та інших предметів порнографічного призначення у комп'ютерах та шухлядах українців.

 

Аби полегшити правоохоронцям їхнє завдання із пошуку та покарання порушників нового закону, Дуся провела рейд і виявила низку злісних порнографів!

 

Серед тих, хто зізнався - Ольга Сумська, Мартіна Лук'янченко, Лідія Таран, Олексій Стеценко, Отар Довженко, Олег Дейнека, Олексій Мочанов, Роман Скрипін та Віталій Чирков. Один із підозрюваних навіть зізнався у здійсненні непристойностей під час споглядання ефіру Першого національного каналу. Також під час рейду на комп'ютері чоловіка Олени Фроляк виявлені літаки. Подробиці цього жахіття читайте у Дусі.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9240
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Надзвычайни новыны
5427 дн. тому
Дорогая редакция ТК! не перекручивайте Закон. При необходимости обратитесь к нам и мы поясним разницу между ответственностью "за хранение" и ответственностью " за хранение с целью ...."
q
5428 дн. тому
судя по бурной деятельности украинских моралистов, скоро в стране, кроме запрета мультфильмов (которые показывают даже в консервативных мусульманских странах), у нас предпишут в обязательном порядке НОСИТЬ ПАРАНДЖУ, ЧАЛМУ И БОРОДУ с 13 лет.... не знаю, кто какими мыслями пользовался при написании закона - наверное авторы -старые разбитые трясучкой. дряхлые асексуальные импотенты. Но, наверняка, не ошибусь, что порно смотрели, смотрят и даже имеют кое-что из него у себя дома очень и очень многие. В нормальных странах -это огромная сфера бизнеса (в т.ч. телевизионного и киношного), значительно способствующая наполнению бюджетов. Другое дело, что в этом жанре должны быть запреты. такие, как например использование в этом детей. Однако ж испольозвание детей в сексуальных целях у нас итак жестко пресекается законом.Потому итак понятно, что за это есть ответственность. Сам же факт легализации порнографии во многих странах где это произошло, позволил сделатьобщество более цивилизованным в ряде вопросов, и способствовал уменьшению случаев насилия сексуалньного характера и т.п .(хотя наши уродцы пытаются утверждать обратное, вопреки фактам статистики). В этой связи странно: почему европейскую статистику и практику используют в вопросах налогообложения и повышения цен, а в вопросе о порно - нет.... ПС: Среди авторов закона сплошь "моральные" личности. Например Леонид Черновецкий. Глава комитета по защите морали был уволен из госфонда за коррупцию и хищения в особокрупных размерах. господин Бенюк (в молодости на тв "отмачивал" всякое),ныне состоит в партии у фашистов....так где тут мораль?!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду