Продакшн Activ Vision знімає програму «Містичні історії Києва» з Ладою Лузіною

12 Червня 2009
25993
12 Червня 2009
09:05

Продакшн Activ Vision знімає програму «Містичні історії Києва» з Ладою Лузіною

25993
Продакшн Activ Vision знімає програму «Містичні історії Києва» з Ладою Лузіною

Продакшн-студія Activ Vision розпочала виробництво телепрограми «Містичні історії Києва» із письменницею Ладою Лузіною у ролі ведучої.

 

Для Лузіної це перша спроба роботи в кадрі. «Лада спеціалізується на цій темі. Вона запропонувала низку історій, за якими ми плануємо відзняти 12 програм, кожна присвячена певній темі», - каже генпродюсер Activ Vision Олена Дмитрієва.

 

У програмі передбачена «не просто розповідь історій, а художня реконструкція історично-містичних подій»: для зйомок залучатимуть акторів київських театрів, військово-історичні клуби та фольклорні колективи. «Ми готуємо невеличкі екскурси в минуле у вигляді художніх замальовок, які допоможуть глядачам побачити і відчути атмосферу епохи, коли трапився той чи інший випадок. Свою точку зору на події розкажуть культурологи, дослідники, археологи», - розповідає директор продакшну Марина Квасова.

 

Поки що компанія не називає телеканал, на якому вийде програма у новому сезоні, проте повідомляє, що йдеться про «один із центральних каналів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25993
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду