«Леополіс» зніме продовження «Кохання у великому місті»

1 Червня 2009
17588
1 Червня 2009
19:42

«Леополіс» зніме продовження «Кохання у великому місті»

17588
«Леополіс» зніме продовження «Кохання у великому місті»

Російська група компаній «Леополіс» планує зняти «Кохання у великому місті-2» - продовження картини, що станом на 1 червня зібрала найбільші касові збори в українських кінотеатрах. Про це повідомив співвласник та генеральний продюсер «Леополіса» Лев Ніколау на міжнародній конференції «Кінобізнес в Україні».

 

Сиквел стане одним з чотирьох проектів, які група компаній вироблятиме найближчим часом. Сценарій до нього, як і до першого фільму, напише українська студія «Квартал 95» на чолі з художнім керівником Володимиром Зеленським.

 

«Є багато прикладів того, що продовження збирає в прокаті більше, ніж початок. Згадаємо хоча б «Мадагаскар-1» та «Мадагаскар-2». Тому тепер ми щось обговорюємо», - пояснив Олександр Богуцький, генеральний директор телеканалу ICTV, який брав участь у фінансуванні «Кохання у великому місті» та забезпечував його медіапідтримку в Україні.

 

Нагадаємо, картина «Кохання у великому місті» вийшла в український прокат 5 березня 2009 року. Вона зібрала 18,328 млн грн (за даними компанії «Метрополітен Е.Р.А»), ставши найкасовішим проектом з початку року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17588
Читайте також
02.06.2009 14:49
Аксинья Курина, «Українська правда»
24 348
02.06.2009 12:45
Алена Прокопова, «Известия в Украине»
36 375
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду