detector.media
01.06.2009 19:42
«Леополіс» зніме продовження «Кохання у великому місті»

Російська група компаній «Леополіс» планує зняти «Кохання у великому місті-2» - продовження картини, що станом на 1 червня зібрала найбільші касові збори в українських кінотеатрах. Про це повідомив співвласник та генеральний продюсер «Леополіса» Лев Ніколау на міжнародній конференції «Кінобізнес в Україні».

 

Сиквел стане одним з чотирьох проектів, які група компаній вироблятиме найближчим часом. Сценарій до нього, як і до першого фільму, напише українська студія «Квартал 95» на чолі з художнім керівником Володимиром Зеленським.

 

«Є багато прикладів того, що продовження збирає в прокаті більше, ніж початок. Згадаємо хоча б «Мадагаскар-1» та «Мадагаскар-2». Тому тепер ми щось обговорюємо», - пояснив Олександр Богуцький, генеральний директор телеканалу ICTV, який брав участь у фінансуванні «Кохання у великому місті» та забезпечував його медіапідтримку в Україні.

 

Нагадаємо, картина «Кохання у великому місті» вийшла в український прокат 5 березня 2009 року. Вона зібрала 18,328 млн грн (за даними компанії «Метрополітен Е.Р.А»), ставши найкасовішим проектом з початку року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY