Юрій Кармазін: «Дружина Фірташа сказала мені, що її чоловік купив ”Інтер”»

26 Травня 2009
17423
26 Травня 2009
09:51

Юрій Кармазін: «Дружина Фірташа сказала мені, що її чоловік купив ”Інтер”»

17423
Юрій Кармазін: «Дружина Фірташа сказала мені, що її чоловік купив ”Інтер”»

За словами народного депутата України Юрія Кармазіна (член фракції блоку «Наша Україна - Народна Самооборона», голова Партії захисників Вітчизни), бізнесмен Дмитро Фірташ є реальним власником телеканалу «Інтер». Про це він сказав в ефірі програми «Шустер live» (ТРК «Україна») 25 травня.

 

Після того, як хронікер Мустафа Найєм звинуватив депутата в тому, що він є заангажованим, Юрій Кармазін підтвердив, що був адвокатом Марії Фірташ і захищав її майнові права. Також він сказав, що пані Фірташ є членом очолюваної ним партії.

 

«Треба було б запросити Марію Михайлівну Фірташ, і вона б сказала. Мені вона говорила ще пару років назад, що цей канал куплений її чоловіком. Як і К1, і К2, і інші. Вона має бути допитана слідчою комісією», - сказав депутат.

 

Випуск ток-шоу був присвячений свободі слова та прозорості медіавласності; гостями студії, крім пана Кармазіна, були народні депутати Ірина Геращенко (НУ-НС) та Ганна Герман (Партія регіонів).  Останні 15 хвилин ток-шоу обговорювалась тема «Інтера» та розслідування обставин смерті Ігоря Плужникова. Ганна Герман та Ірина Геращенко висловились проти тиску на «Інтер» через діяльність тимчасової слідчої комісії.

 

Нагадаємо, Валерій Хорошковський, який є офіційним беніфіціаром компаній, що володіють  групою «Інтер», заявив, що Дмитро Фірташ має опціон на придбання 50% групи. «Дмитро має опціон із досить складними умовами на придбання 50% групи  U.A. Inter Media Group Limited. Він виник, коли ми купували канали К1, К2 і «Мегаспорт». Але на сьогодні Дмитро Фірташ не входить у число акціонерів. Це не значить, що в майбутньому не входитиме. Я можу прийняти таке рішення, і в умовах економічної кризи було б добре, щоб у мене був сильний фінансовий партнер. Але говорити, що Фірташ володіє «Інтером» - це неправда», - сказав пан Хорошковський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17423
Читайте також
16.06.2009 10:11
Марина Бердичевская
35 043
25.04.2009 14:08
«Дзеркало тижня»
15 416
20.04.2009 09:13
Отар Довженко
, Костянтин Усов, для «Дзеркала тижня»
18 200
17.04.2009 12:27
Соня Кошкина, «Обозреватель»
8 189
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
неважно
5450 дн. тому
Об аварии Калиновского - достойной всяческих эмоций - никто бы не узнал, если бы не личная заинтересованность Дмитрия Фирташа...
GH,md
5451 дн. тому
Вот бы она рассказала, сколько заплатила Кармазину за то, что он отмазывал ее сына Калиновского. А ведь Кармазин выступал и отмазывал, говорил, что виноват погибший, потому что сидел в жигулях!!---Киевская прокуратура закрыла дело Сергея Калиновского, которого обвиняли в совершении ДТП, в результате которого погибли два человека. Как сообщила "Украинской правде" вдова одного из погибших – прапорщика внутренних войск Владимира Куликовского – она получила письмо с уведомлением о закрытии дела. По словам Ларисы Куликовской, уведомление должно было прийти заказным письмом, однако пришло обычным. В уведомлении сказано, что дело закрыто в связи с отсутствием состава преступления. "Оказывается, что у нас убить человека – это не преступление", - возмутилась она. В то же время, Куликовская считает, что дело на этом не остановится. "Я сомневаюсь, что оно завершиться. Я его просто так не оставлю", - заверлиа вдова погибшего прапорщика. "А те, кто берут деньги, – пусть берут побольше. Раз они не умеют по-другому работать", - добавила она горестно. Как известно, 30 мая 2007 года на рассвете в центре Киева кабриолет Сергея Калиновского врезался в стоящую на обочине машину милиционера. Водитель этой машины погиб на месте. Погибла также девушка Сергея, сидящая рядом с ним в машине, Анастасия Бронникова. Сразу после аварии Калиновский находился в больнице, откуда сбежал 14 сентября прошлого года. По некоторым сведениям, сейчас Калиновский живет в Израиле. Он был объявлен в международный розыск. Калиновский является бывшим пасынком бизнесмена, совладельца "РосУкрЭнерго" Дмитрия Фирташа.
Анекдотъ
5451 дн. тому
Юрій Кармазін: «Дружина Фірташа сказала мені, що її чоловік купив ”Інтер”. Я так хохотал, так хохотал, что чуть с кровати не упал!»
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду