Помер Віктор Оркуша

6 Травня 2009
8040
6 Травня 2009
11:27

Помер Віктор Оркуша

8040
Помер Віктор Оркуша

2 травня 2009 року помер колишній заступник Міністра інформації України, заступник генерального директора Київської державної регіональної телерадіокомпанії з технічних питань Віктор Оркуша.

 

Віктор Оркуша народився 24 березня 1947 року у селі Самгородок Козятинського району на Вінниччині. Закінчив Київський технікум зв'язку та Одеський електротехнічний інститут зв'язку за спеціальністю інженер радіозв'язку і радіомовлення.

 

Працював монтером зв'язку, електромеханіком, інженером, директором Республіканського телецентру Комітету телебачення і радіомовлення при РМ УРСР, заступником голови Держтелерадіо, віце-президентом Укртелерадіокомпанії. Останні роки до виходу на пенсію Віктор Петрович працював заступником генерального директора КДРТРК з технічних питань.  Захоплювався телемистецством.

 

Висловлюємо співчуття дружині Антоніні Дмитрівні, сину Дмитру та дочці Ганні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8040
Читайте також
26.05.2009 08:59
для «Детектор медіа»
7 527
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читаДтч
5474 дн. тому
Хороший был человек. Земля пухом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду