У російській столиці з’явиться друга ділова радіостанція

6 Травня 2009
26013
6 Травня 2009
10:19

У російській столиці з’явиться друга ділова радіостанція

26013
У російській столиці з’явиться друга ділова радіостанція

Російський бізнесмен і політик Олександр Лебедєв, власник медіахолдингу «Новые медиа», планує восени запустити на частоті 94,4 FM у Москві ділову радіостанцію, повідомляє російський «КоммерсантЪ».

 

Інвестиції у проект становитимуть близько 3 мільйонів доларів США. У Москві вже працює одна бізнес-радіостанція – Business FM, проте новий проект не конкуруватиме з нею, а топ-менеджери холдингу «Объединенные медиа», до якого вона належить, консультують Лебедєва. Нове бізнес-радіо буде меншою мірою, ніж Business FM, орієнтоване на новини – основну частину ефіру займатимуть інтерв'ю, аналітика і ток-шоу.

 

Джерело газети стверджує, що головний редактор Business FM Дмитро Солопов та перший заступник гендиректора «Объединенных медиа» Єгор Альтман можуть перейти до проекту Лебедєва.

 

На московському радіо ринку працює 52 радіостанції; останні частоти були розподілені у квітні 2007 року. Лебедєв придбав частоти 94,0 і 94,4 FM у підприємця Зелімхана Муцоєва за 12 і 20 мільйонів доларів відповідно. На частоті 94,0 FM мовить радіо UFM, що входить до державного холдингу ВГТРК, на 94,4 - радіо «Лорнет».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26013
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду