detector.media
06.05.2009 10:19
У російській столиці з’явиться друга ділова радіостанція

Російський бізнесмен і політик Олександр Лебедєв, власник медіахолдингу «Новые медиа», планує восени запустити на частоті 94,4 FM у Москві ділову радіостанцію, повідомляє російський «КоммерсантЪ».

 

Інвестиції у проект становитимуть близько 3 мільйонів доларів США. У Москві вже працює одна бізнес-радіостанція – Business FM, проте новий проект не конкуруватиме з нею, а топ-менеджери холдингу «Объединенные медиа», до якого вона належить, консультують Лебедєва. Нове бізнес-радіо буде меншою мірою, ніж Business FM, орієнтоване на новини – основну частину ефіру займатимуть інтерв'ю, аналітика і ток-шоу.

 

Джерело газети стверджує, що головний редактор Business FM Дмитро Солопов та перший заступник гендиректора «Объединенных медиа» Єгор Альтман можуть перейти до проекту Лебедєва.

 

На московському радіо ринку працює 52 радіостанції; останні частоти були розподілені у квітні 2007 року. Лебедєв придбав частоти 94,0 і 94,4 FM у підприємця Зелімхана Муцоєва за 12 і 20 мільйонів доларів відповідно. На частоті 94,0 FM мовить радіо UFM, що входить до державного холдингу ВГТРК, на 94,4 - радіо «Лорнет».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY