Ukr.nеt включив провідні інтернет-ресурси у свій рекламний пакет без їхньої згоди

1 Травня 2009
17858
1 Травня 2009
11:25

Ukr.nеt включив провідні інтернет-ресурси у свій рекламний пакет без їхньої згоди

17858
Ukr.nеt включив провідні інтернет-ресурси у свій рекламний пакет без їхньої згоди

Представники провідних українських інтернет-ресурсів здивовані повідомленням компанії Ukr.net про виведення на ринок нового рекламного пакету «Топ-10», який начебто об'єднує 10 найпопулярніших новинних ресурсів українського інтернету, повідомляє «Кореспондент».

 

Зокрема, згадуються korrespondent.net, pravda.com.ua, news.liga.net, obozrevatel.com, podrobnosti.ua, for-ua.com, unian.net, segodnya.ua, rbc.ua, proua.com. Представники частини названих у повідомленні Ukr.net майданчиків не лише не давали своєї згоди на участь у пакеті, але й не отримували запрошення до переговорів.

 

«Жодних переговорів і домовленостей із ЛІГАБізнесІнформ не було, - сказала комерційний директор інформаційної агенції ЛІГАБізнесІнформ Ганна Сарапука. - Портал liga.net не бере участі в жодних пакетних продажах, ми успішно продаємо рекламні майданчики на своїх ресурсах самостійно. Рекламодавцеві необхідно в такому разі виважено підходити до подібної інформації».

 

Директор із продажів компанії «Бігмір-Інтернет» (KP Media) Олександр Тисменецький повідомив, що його компанія не підтверджувала участі сайту Korrespondent.net у рекламному пакеті й навіть не вела переговорів на цю тему. «Я можу з певністю сказати, що сайт «Кореспондент» входить виключно у рекламні пакети нашого холдингу. Ми успішно монетизуємо наш трафік через прямі та пакетні продажі і не плануємо залучати інші компанії як посередників між нами і рекламодавцем», - каже він.

 

Головний редактор групи видань «Українська правда» Олена Притула заявила, що ні вона, ні керівник відділу реклами «УП» ніколи не вели переговорів з приводу розміщення на їхніх ресурсах банерів у пакеті «Топ-10». «Я розцінюю прес-реліз, що з'явився і здивував не лише мене, але й багатьох моїх колег, як недобросовісне ведення бізнесу», - сказала вона,  наголосивши, що в плани її компанії на найближчий час співпраця з Ukr.net не входила.

 

Генеральний директор інформагенції «РБК-Україна» Йосип Пінтус заявив, що ресурс не є учасником будь-яких пакетів, має власний штат сейлз-менеджерів та реалізує незалежну політику у сфері продажів рекламних площ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17858
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду