detector.media
01.05.2009 11:25
Ukr.nеt включив провідні інтернет-ресурси у свій рекламний пакет без їхньої згоди

Представники провідних українських інтернет-ресурсів здивовані повідомленням компанії Ukr.net про виведення на ринок нового рекламного пакету «Топ-10», який начебто об'єднує 10 найпопулярніших новинних ресурсів українського інтернету, повідомляє «Кореспондент».

 

Зокрема, згадуються korrespondent.net, pravda.com.ua, news.liga.net, obozrevatel.com, podrobnosti.ua, for-ua.com, unian.net, segodnya.ua, rbc.ua, proua.com. Представники частини названих у повідомленні Ukr.net майданчиків не лише не давали своєї згоди на участь у пакеті, але й не отримували запрошення до переговорів.

 

«Жодних переговорів і домовленостей із ЛІГАБізнесІнформ не було, - сказала комерційний директор інформаційної агенції ЛІГАБізнесІнформ Ганна Сарапука. - Портал liga.net не бере участі в жодних пакетних продажах, ми успішно продаємо рекламні майданчики на своїх ресурсах самостійно. Рекламодавцеві необхідно в такому разі виважено підходити до подібної інформації».

 

Директор із продажів компанії «Бігмір-Інтернет» (KP Media) Олександр Тисменецький повідомив, що його компанія не підтверджувала участі сайту Korrespondent.net у рекламному пакеті й навіть не вела переговорів на цю тему. «Я можу з певністю сказати, що сайт «Кореспондент» входить виключно у рекламні пакети нашого холдингу. Ми успішно монетизуємо наш трафік через прямі та пакетні продажі і не плануємо залучати інші компанії як посередників між нами і рекламодавцем», - каже він.

 

Головний редактор групи видань «Українська правда» Олена Притула заявила, що ні вона, ні керівник відділу реклами «УП» ніколи не вели переговорів з приводу розміщення на їхніх ресурсах банерів у пакеті «Топ-10». «Я розцінюю прес-реліз, що з'явився і здивував не лише мене, але й багатьох моїх колег, як недобросовісне ведення бізнесу», - сказала вона,  наголосивши, що в плани її компанії на найближчий час співпраця з Ukr.net не входила.

 

Генеральний директор інформагенції «РБК-Україна» Йосип Пінтус заявив, що ресурс не є учасником будь-яких пакетів, має власний штат сейлз-менеджерів та реалізує незалежну політику у сфері продажів рекламних площ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY