НТКУ готується відкрити новий ньюзрум

30 Квітня 2009
19248
30 Квітня 2009
14:45

НТКУ готується відкрити новий ньюзрум

19248
НТКУ готується відкрити новий ньюзрум

На засіданні колегії Державного комітету телебачення та радіомовлення президент Національної телекомпанії України Василь Ілащук пообіцяв українському телебаченню небачений донині новинний комплекс.

 

«Ми закінчуємо інсталяцію техніки в ньюзрумі і до 24 серпня, до Дня Незалежності України, новинний комплекс буде закінчено», - сказав Василь Ілащук, додавши, що аналогів новинному комплексу НТКУ, кошти на який взято з 15 мільйонів гривень державного фінансування, в Україні немає.

 

Пан Ілащук також говорив про необхідність добудувати апаратно-студійний комплекс НТКУ, на що необхідно близько шести мільйонів євро.

 

Крім того члени колегії затвердили пропозицію нормативного проекту для розмитнення телевізійного обладнання для обласних телекомпаній. Комплекти телеобладнання з минулого року залишаються на митниці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19248
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дюгин
5486 дн. тому
www прокол...Илащук платит тебе 15 тысяч+премии Не стоит отбеливаться,Ты такой наивный, как и твой клоун - диктор ВАСЯ Ты с 2000 не работает в НТКУ? Ха ха! С отрудникам по 2000 в зубы, а все остальное себе. Вот Виталик Докаленко, это был менеджер! Кадры умел подбирать. У него работали профессионалы, а не сброд
www
5486 дн. тому
я на УТ уже давно не работаю. уволился еще в 2000 году и не жалею. ведь с тех пор ничего на УТ не изменилось в лучшую сторону. наивные вы как дети .... снимите розовые очки !!! не нравится Илащук , ну так соберитесь всем каналом и выскажите ему полное недоверие от коллектива и письмо в администрацию президента копию. и остановить полностью работу УТ пока вопрос не будет решен. сделайте что нибудь стоящее кроме своих нудных жалоб или молча повинуйтесь своей судьбе.
дюгин
5486 дн. тому
www! Будешь так прогибаться перед своим шефом Илащуком, спинку сломаешь
ilona
5487 дн. тому
милый/милая www - если вы не илащук или кобля, в ваших комментариях не нуждаемся. спасибо.
для www
5488 дн. тому
а вы зачем недавно пришли в телекомпанию? Чтобы рассказывать кому куда идти работать? А самим получать деньги с другого счета и в конвертах, не поднимая задницы от стула? Не нуждаемся в ваших советах, как и в вас. Это вы оторвите задницу от стула и сделайте что-то стоящее для людей. А умных старательных сотрудников в телекомпании достаточно. Только почему вы среди них "зетесались" непонятно.
www
5488 дн. тому
а вы все до сих пор ждете, что на УТ вдруг будут большие зарплаты ??? все в сказки верите .... мало тысячи гривен для жизни , так идите и работайте в другой компании и заработайте много денег !!! все в ваших силах. а ныть как все плохо - это проще простого. задницу от стула оторвать всегда тяжелей, чем что либо сделать.
ilona
5488 дн. тому
да, кобля, илащук, подскажите - как жить на тысячу гривен в месяц???
реалист
5488 дн. тому
Советую "оптимисту www" поинтересоваться какие мизерные копейки зарплаты получили сотрудники НТКУ за апрель. Довести людей государственной телекомпании на уровень бомжей... б о л ь ш о й о п т и м и з м.
www
5488 дн. тому
дюгин хватит гавкать на всех. больше оптимизма.
дюгин
5488 дн. тому
І ви вірете, Що в фальшивого конферансьє,який реве ,як бик на сцені,освіти спеціальної немає, з путніми режисерами ніколи не працював, двома чоловіками не керував... І раптом, дякуючи ЮЩЕНКО став президентом НТКУ, що небудь вийде. П. Ющенко, кого ви нам прислали? Багато в нас було президентів НТКУ, алк такого дур...я я побачив вперше У вас нюх особливий на них?
Profi
5489 дн. тому
А поможет ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду