Мережа «Радіо Рокс» орієнтуватиметься на класичний хард-рок 70-80-х і не транслюватиме «Радіо Свобода»

23 Квітня 2009
11313
23 Квітня 2009
13:16

Мережа «Радіо Рокс» орієнтуватиметься на класичний хард-рок 70-80-х і не транслюватиме «Радіо Свобода»

11313
Мережа «Радіо Рокс» орієнтуватиметься на класичний хард-рок 70-80-х і не транслюватиме «Радіо Свобода»

Повноцінний запуск мережі «Радіо Рокс Україна» відбудеться до 15 травня. Про це ТК повідомили у відділі маркетингу групи компаній ТАВР.

 

У Києві станція з оновленою концепцією вже мовить, а мовлення на хвилях у Дніпропетровську, Запоріжжі, Черкасах, Тальному, Харкові й Охтирці запуститься до 15 травня.

 

Назва станції цілком відповідає концепції, повідомили ТК маркетологи ТАВРу. Основу формату становитиме класичний хард-рок 1970-1980-х років. В ефірі також з'являтиметься музика початку 1990-х.

 

Водночас «Радіо Рокс» припиняє ранкову й вечірню трансляцію програм «Радіо Свобода», які раніше здійснювала київська станція, оскільки така форма подачі аналітики та новин не відповідає програмній концепції. «Для людей, котрі хочуть отримувати від радіо велику кількість інформації, є розмовні станції, котрі цю потребу можуть забезпечити. "Рокс" працюватиме в першу чергу з музикою», – повідомили ТК. Раніше директор групи ТАВР Ігор Чернишов розповів ТК, що «Радіо Рокс» не поновлюватиме угоду з Верховною Радою України на трансляцію її засідань у прямому ефірі.

 

Нагадаємо, що 14 квітня на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення було внесено зміни до ліцензії чотирьох локальних радіомовників: дніпропетровського ТОВ «ТРК "Медіа ФМ"» (радіо «Модерн»), запорізького ТОВ «ТРК "Місто ФМ"» (радіо «Місто ФМ»), черкаського ПП «Радіокомпанія "Черкаси-Вибір"» («Радіо-Олекс») і ТОВ «ТРК "Класик Радіо"» («Класик Радіо»). Усі вони змінили свої позивні на «Радіо Рокс Україна». Раніше, як відомо, із цим позивним мовила одна-єдина станція в Києві (ПП «Фірма "Лямін"»), котра торік змінила засновника – ним стала компанія ТАВР, що об'єднує три національні радіомережі «Хіт ФМ», «Русское Радио Украина» і Kiss FM.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11313
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bunny
5491 дн. тому
Я фм-радио слушаю только в машине. Очень рад что появился именно этот формат, теперь будет у меня настроен по умолчанию
clannad
5491 дн. тому
Рокс - інколи можна послухати, але це все одно не те...Radio One транслювало сучасний рок, трохи давало старого, а тут - як правильно сказали - суцільний нафталін...Radio One було кращим, принаймні для мене - це точно!
Славко
5491 дн. тому
satyr Сучасний, так званий, рок, який крутили Джем ФМ, Рокс, One, "говнороком" і називають. А те, що й справді варто послухати - ніде по радіо не почуєш.
satyr
5491 дн. тому
сучасний рок - shit повний!
Славко
5491 дн. тому
Згоден з Rock forever! - "динозаври в нафталіні" - формат завідомо провальний. Будемо й надалі купувати улюблену музику в Core, або качатимемо з інтернету.
Rock forever!
5491 дн. тому
Вони й так програвали Radio One за контентом, а тепер правда їм конкурувати ні з ким, то вони вирішили в повний нафталін вдаритись, бо він дешевий ніж сучасна альтернативна і важка музика. Прокиньтесь, шановні! На вулиці XXI-ше сторіччя і Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, Metallica, Bon Jovi, Alice Cooper, AC/DC та ін. вже давно в повній дискографії у шанувальників зібрані. І слухати це ж саме в етері ... Хочеться сучасного й нового.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду