detector.media
23.04.2009 13:16
Мережа «Радіо Рокс» орієнтуватиметься на класичний хард-рок 70-80-х і не транслюватиме «Радіо Свобода»

Повноцінний запуск мережі «Радіо Рокс Україна» відбудеться до 15 травня. Про це ТК повідомили у відділі маркетингу групи компаній ТАВР.

 

У Києві станція з оновленою концепцією вже мовить, а мовлення на хвилях у Дніпропетровську, Запоріжжі, Черкасах, Тальному, Харкові й Охтирці запуститься до 15 травня.

 

Назва станції цілком відповідає концепції, повідомили ТК маркетологи ТАВРу. Основу формату становитиме класичний хард-рок 1970-1980-х років. В ефірі також з'являтиметься музика початку 1990-х.

 

Водночас «Радіо Рокс» припиняє ранкову й вечірню трансляцію програм «Радіо Свобода», які раніше здійснювала київська станція, оскільки така форма подачі аналітики та новин не відповідає програмній концепції. «Для людей, котрі хочуть отримувати від радіо велику кількість інформації, є розмовні станції, котрі цю потребу можуть забезпечити. "Рокс" працюватиме в першу чергу з музикою», – повідомили ТК. Раніше директор групи ТАВР Ігор Чернишов розповів ТК, що «Радіо Рокс» не поновлюватиме угоду з Верховною Радою України на трансляцію її засідань у прямому ефірі.

 

Нагадаємо, що 14 квітня на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення було внесено зміни до ліцензії чотирьох локальних радіомовників: дніпропетровського ТОВ «ТРК "Медіа ФМ"» (радіо «Модерн»), запорізького ТОВ «ТРК "Місто ФМ"» (радіо «Місто ФМ»), черкаського ПП «Радіокомпанія "Черкаси-Вибір"» («Радіо-Олекс») і ТОВ «ТРК "Класик Радіо"» («Класик Радіо»). Усі вони змінили свої позивні на «Радіо Рокс Україна». Раніше, як відомо, із цим позивним мовила одна-єдина станція в Києві (ПП «Фірма "Лямін"»), котра торік змінила засновника – ним стала компанія ТАВР, що об'єднує три національні радіомережі «Хіт ФМ», «Русское Радио Украина» і Kiss FM.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY