«Стар медіа» отримала 5 спецпризів фестивалю DetectiveFEST

22 Квітня 2009
722
22 Квітня 2009
15:55

«Стар медіа» отримала 5 спецпризів фестивалю DetectiveFEST

722
«Стар медіа» отримала 5 спецпризів фестивалю DetectiveFEST

Фільми групи компаній «Стар медіа» отримали 5 спеціальних призів ХІ міжнародного фестивалю DetectiveFEST. Про це повідомляє прес-служба «Стар медіа».

 

Окрім визначення переможців у номінаціях, спецпризами відзначались роботи, які найбільше сподобались членам журі. У номінації «Ігровий детективний серіал» спеціальний приз отримав серіал «Загін». У номінації «Детективний телевізійний фільм» - фільм «Антиснайпер». Актор Ігор Ліфанов за гру в серіалі «Загін» отримав спецприз у номінації «Герой - позитивне амплуа», Ілля Шакунов - диплом за роль у фільмі «Антиснайпер». Юлія Берета в номінації «Антигерой» отримала спецприз за роль у фільмі «Антиснайпер».

 

Спеціальний у номінації «Найкращий детективний телевізійний фільм або серія з детективного серіалу з завершеним сюжетом» приз також отримав художній фільм «Червоний лотос» виробництва Fresh Production UA на замовлення «Стар медіа».

 

Фестиваль проходив у Москві з 15 по 20 квітня. У ньому брали участь 230 фільмів та телепрограм із понад 20 країн, які змагались у 16 тематичних номінаціях. Як уже повідомляла «Детектор медіа», перемогу у трьох номінаціях здобули проекти студії «Жара» Костянтина Стогнія.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
722
Читайте також
21.12.2010 12:36
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
63 257
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду