detector.media
22.04.2009 15:55
«Стар медіа» отримала 5 спецпризів фестивалю DetectiveFEST
«Стар медіа» отримала 5 спецпризів фестивалю DetectiveFEST

Фільми групи компаній «Стар медіа» отримали 5 спеціальних призів ХІ міжнародного фестивалю DetectiveFEST. Про це повідомляє прес-служба «Стар медіа».

 

Окрім визначення переможців у номінаціях, спецпризами відзначались роботи, які найбільше сподобались членам журі. У номінації «Ігровий детективний серіал» спеціальний приз отримав серіал «Загін». У номінації «Детективний телевізійний фільм» - фільм «Антиснайпер». Актор Ігор Ліфанов за гру в серіалі «Загін» отримав спецприз у номінації «Герой - позитивне амплуа», Ілля Шакунов - диплом за роль у фільмі «Антиснайпер». Юлія Берета в номінації «Антигерой» отримала спецприз за роль у фільмі «Антиснайпер».

 

Спеціальний у номінації «Найкращий детективний телевізійний фільм або серія з детективного серіалу з завершеним сюжетом» приз також отримав художній фільм «Червоний лотос» виробництва Fresh Production UA на замовлення «Стар медіа».

 

Фестиваль проходив у Москві з 15 по 20 квітня. У ньому брали участь 230 фільмів та телепрограм із понад 20 країн, які змагались у 16 тематичних номінаціях. Як уже повідомляла «Детектор медіа», перемогу у трьох номінаціях здобули проекти студії «Жара» Костянтина Стогнія.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY