Фільм про чоловіків Алли Пугачової на «Інтері» мав частку 35,87%

16 Квітня 2009
17856
16 Квітня 2009
14:57

Фільм про чоловіків Алли Пугачової на «Інтері» мав частку 35,87%

17856
Фільм про чоловіків Алли Пугачової на «Інтері» мав частку 35,87%

15 квітня документальний фільм виробництва студії «07 Продакшн» «Алла Пугачова. Чоловіки її величності» на телеканалі «Інтер» мав рейтинг 10,26% і частку 35,87% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine).

 

У містах із населенням понад 50 тисяч мешканців показники стрічки були вищими - рейтинг 11,12%, частка 37,29%. Фільм суттєво перевищив середню частку слоту та середні показники каналу. Зокрема, на минулому тижні «Інтер» мав середню частку 21,4% (за «50 тисяч+» - 20,64%). Прес-служба каналу наголошує на тому, що фільм про Пугачову став найуспішнішим документальним проектом на українському телебаченні з початку 2008 року.

 

Фільм «Алла Пугачова. Чоловіки її величності» студія «07 продакшн» зняла до 60-річчя російської співачки. Автор стрічки - Костянтин Коврігін, режисер - Олексій Лябах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17856
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сусликов
5505 дн. тому
Интеровцы умышленно упустили "украинский фактор" в карьере певицы, чтобы фильм получился сладким леденцом для приятного сосания. После скандала в Киеве Пугачеву с гастролями не пускали в Украину 13 лет. В интеровской версии председатель Гостелерадио СССР обратил внимание, что бойкая девуля работает с микрофоном, как бывалая CENSORED. Подробно о киевском скандале на сайте bursov.net в разделе "литератор" на 2-й поисковой странице в главе "Нашествие эстрадных сперматозоидов. Воспоминания для примадонны". Председатель Гостелерадио только предположил, а в указанной новелле документальные факты с милицейским протоколом. Профессиональный фонограмный отстой, CENSORED маразм бабушки Пугачевой начинался сразу же после "Золотого Орфея" на фестивале "Киевская весна".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду