Микола Томенко розкритикував рекламні привітання Президента і мера Києва з Великоднем

16 Квітня 2009
4275
16 Квітня 2009
13:15

Микола Томенко розкритикував рекламні привітання Президента і мера Києва з Великоднем

4275
Микола Томенко розкритикував рекламні привітання Президента і мера Києва з Великоднем

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко розкритикував привітання політиків різного рівня з Великоднем, розміщені на зовнішніх рекламних носіях у Києві. Про це повідомляє пресс-служба пана Томенка.

 

Так, на сітілайтах розміщено привітання Президента «Христос воскрес! Воістину воскрес», під яким міститься підпис «Президент України Віктор Ющенко». На думку пана Томенка, рекламу подано так, ніби Президент є автором цього висловлювання.

 

«Ще пікантніше виглядає поздоровлення Леоніда Черновецького з його власним підписом. Оскільки загальновідомо, що Київський міський голова серйозно хворіє і знаходиться за кордоном вже довгий час, то, можливо, це така ідея чиновників КМДА, що з великим релігійним християнським святом мер вітає киян прямо з Ізраїлю», - сказав віце-спікер.

 

На думку Миколи Томенка, реклама з поздоровленнями зі святами від імені посадових осіб усіх рівнів більше відповідає характеру політичної, а не соціальної реклами. Натомість, цілком зрозуміло, що вона не оплачується замовниками реклами. «Чиновники, які зловживають ідеєю соціальної реклами, намагаються зробити подарунок своєму начальнику, а не українському суспільству. Оскільки, недоречне використання прізвищ та посад осіб, повністю нівелює популяризацію просування загальнолюдських  цінностей», - наголошує пан Томенко.

 

За його словами, доки чиновники намагатимуться «використовувати» соціальну рекламу, вона не буде відігравати ту роль, яка їй призначена і яку вона відіграє в інших країнах світу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4275
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду