detector.media
16.04.2009 13:15
Микола Томенко розкритикував рекламні привітання Президента і мера Києва з Великоднем

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко розкритикував привітання політиків різного рівня з Великоднем, розміщені на зовнішніх рекламних носіях у Києві. Про це повідомляє пресс-служба пана Томенка.

 

Так, на сітілайтах розміщено привітання Президента «Христос воскрес! Воістину воскрес», під яким міститься підпис «Президент України Віктор Ющенко». На думку пана Томенка, рекламу подано так, ніби Президент є автором цього висловлювання.

 

«Ще пікантніше виглядає поздоровлення Леоніда Черновецького з його власним підписом. Оскільки загальновідомо, що Київський міський голова серйозно хворіє і знаходиться за кордоном вже довгий час, то, можливо, це така ідея чиновників КМДА, що з великим релігійним християнським святом мер вітає киян прямо з Ізраїлю», - сказав віце-спікер.

 

На думку Миколи Томенка, реклама з поздоровленнями зі святами від імені посадових осіб усіх рівнів більше відповідає характеру політичної, а не соціальної реклами. Натомість, цілком зрозуміло, що вона не оплачується замовниками реклами. «Чиновники, які зловживають ідеєю соціальної реклами, намагаються зробити подарунок своєму начальнику, а не українському суспільству. Оскільки, недоречне використання прізвищ та посад осіб, повністю нівелює популяризацію просування загальнолюдських  цінностей», - наголошує пан Томенко.

 

За його словами, доки чиновники намагатимуться «використовувати» соціальну рекламу, вона не буде відігравати ту роль, яка їй призначена і яку вона відіграє в інших країнах світу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY