News Corp створює глобальний портал для обміну контентом між різними проектами

15 Квітня 2009
25721
15 Квітня 2009
12:22

News Corp створює глобальний портал для обміну контентом між різними проектами

25721
News Corp створює глобальний портал для обміну контентом між різними проектами

News Corp Руперта Мердока планує створити портал, що охопить усі новинні ресурси корпорації – її газети та кабельні телеканали.

Як повідомляє The Financial Times, портал не буде доступний широкому колу користувачів. Він створюється для того, щоб допомогти новинним проектам корпорації – від Dow Jones та Fox News до The Times of London – оптимізувати та здешевити потік інформації на фоні зниження рекламних доходів.

 

Протягом останніх кількох місяців деякі проекти, що належать пану Мердоку, вже почали ділитися контентом. Наприклад, онлайн-відео Fox News розміщується на сайті Wall Street Journal, тимчасом як New York Post пише для цього журналу деякі матеріали.

 

Як заявив пан Мердок у нещодавньому інтерв'ю, кооперація юнітів допоможе здешевити дорогий процес збирання новин, тому найближчим часом налагодження такої кооперації стане найголовнішим завданням корпорації.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду