Перший діловий шукає покупців на власний контент

6 Квітня 2009
2228
6 Квітня 2009
16:09

Перший діловий шукає покупців на власний контент

2228
Перший діловий шукає покупців на власний контент

Перший діловий оголосив про продаж телепроекти власного виробництва іншим телеканалам. Відповідатиме і розвиватиме співпрацю з продакшн-студіями та дистриб'юторами програмного контенту нещодавно призначений продюсер телеканалу Тамара В'югіна.

 

Перший діловий пропонує на продаж тематичні проекти: «Туризм», «Історія бізнесу», «Бізнес-книга», «Катастрофи», «Fashionline», «Національний інтерес», пише прес-служба телеканалу.

 

Крім того, на каналі вважають, що їм бракує «цікавої публіцистики і «глобальних» проектів, в основі яких серйозні наукові дослідження, якісної документалістики, програм про сучасний стиль життя, пізнавальних».

 

«Зараз ми ведемо переговори з дистриб'юторам, це більш зручно, тому що вони люблять пакетувати програмний продукт, надають знижки. З телеканалами напряму ми переговори поки що не ведемо. Головне моє завдання - це розвиток контенту як в бік продажів, так і в бік оновлення», - каже продюсер каналу, припускаючи, що контент Першого ділового може бути проданий не тільки вітчизняним мовникам, але і за кордон. «Я думаю, що багатьом буде цікава історія таких компаній, як "Паркер", "Ролекс" або "Шампань"», - зауважила Тамара В'югіна. Конкретних домовленостей поки з жодним гравцем ринку не досягнуто.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2228
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду