detector.media
06.04.2009 16:09
Перший діловий шукає покупців на власний контент

Перший діловий оголосив про продаж телепроекти власного виробництва іншим телеканалам. Відповідатиме і розвиватиме співпрацю з продакшн-студіями та дистриб'юторами програмного контенту нещодавно призначений продюсер телеканалу Тамара В'югіна.

 

Перший діловий пропонує на продаж тематичні проекти: «Туризм», «Історія бізнесу», «Бізнес-книга», «Катастрофи», «Fashionline», «Національний інтерес», пише прес-служба телеканалу.

 

Крім того, на каналі вважають, що їм бракує «цікавої публіцистики і «глобальних» проектів, в основі яких серйозні наукові дослідження, якісної документалістики, програм про сучасний стиль життя, пізнавальних».

 

«Зараз ми ведемо переговори з дистриб'юторам, це більш зручно, тому що вони люблять пакетувати програмний продукт, надають знижки. З телеканалами напряму ми переговори поки що не ведемо. Головне моє завдання - це розвиток контенту як в бік продажів, так і в бік оновлення», - каже продюсер каналу, припускаючи, що контент Першого ділового може бути проданий не тільки вітчизняним мовникам, але і за кордон. «Я думаю, що багатьом буде цікава історія таких компаній, як "Паркер", "Ролекс" або "Шампань"», - зауважила Тамара В'югіна. Конкретних домовленостей поки з жодним гравцем ринку не досягнуто.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY