У вересні завершиться показ найдовшого в історії телебачення серіалу

3 Квітня 2009
13096
3 Квітня 2009
21:33

У вересні завершиться показ найдовшого в історії телебачення серіалу

13096
У вересні завершиться показ найдовшого в історії телебачення серіалу

Останні епізоди найтривалішої «мильної опери» в історії телебачення - Guiding Light - вийдуть в ефір у вересні 2009 року. Таке рішення прийняла одна з найбільших американських телемереж CBS, яка зараз транслює серіал.

 

Як повідомляє Reuters, «народження» серіалу датується 1947 роком, коли він уперше вийшов в ефірі радіостанції NBC. Отже, він безперервно виробляється вже протягом 62 років. У 1952 серіал змінив виробника та медіа - з радіо він перейшов на телемережу CBS.

 

Остання серія, яка вийде 18 вересня, буде за рахунком 15700-ю. Телемережа вирішила не замовляти подальше виробництво серіалу через падіння його рейтингів. 

 

«Guiding Light отримав такий запис в історії телебачення, який навряд чи колись буде повторений. Він адаптував свої сюжети до змін у соціумі, які відбувалися кожного десятилітня, він плив своєю дорогою через кілька поколінь аудиторії», - зазначає Ненсі Теллем, президент CBS Paramount Network Television Entertainment Group.

 

Проте Браєн Кехіл, один з топ-менеджерів TeleNext Media, Inc, яке виробляє серіал, говорить, що компанія наразі шукає своєму дітищу нову «домівку».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13096
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду