detector.media
03.04.2009 21:33
У вересні завершиться показ найдовшого в історії телебачення серіалу

Останні епізоди найтривалішої «мильної опери» в історії телебачення - Guiding Light - вийдуть в ефір у вересні 2009 року. Таке рішення прийняла одна з найбільших американських телемереж CBS, яка зараз транслює серіал.

 

Як повідомляє Reuters, «народження» серіалу датується 1947 роком, коли він уперше вийшов в ефірі радіостанції NBC. Отже, він безперервно виробляється вже протягом 62 років. У 1952 серіал змінив виробника та медіа - з радіо він перейшов на телемережу CBS.

 

Остання серія, яка вийде 18 вересня, буде за рахунком 15700-ю. Телемережа вирішила не замовляти подальше виробництво серіалу через падіння його рейтингів. 

 

«Guiding Light отримав такий запис в історії телебачення, який навряд чи колись буде повторений. Він адаптував свої сюжети до змін у соціумі, які відбувалися кожного десятилітня, він плив своєю дорогою через кілька поколінь аудиторії», - зазначає Ненсі Теллем, президент CBS Paramount Network Television Entertainment Group.

 

Проте Браєн Кехіл, один з топ-менеджерів TeleNext Media, Inc, яке виробляє серіал, говорить, що компанія наразі шукає своєму дітищу нову «домівку».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY