ДУСЯ: Volvo Шустера, BMW Стогнія, Volkswagen Фроляк та інші медійниковози

1 Квітня 2009
4587
1 Квітня 2009
11:45

ДУСЯ: Volvo Шустера, BMW Стогнія, Volkswagen Фроляк та інші медійниковози

4587
ДУСЯ: Volvo Шустера, BMW Стогнія, Volkswagen Фроляк та інші медійниковози

Центр зв'язків із громадськістю електронного видання «Дуся» уповноважений заявити, що у ході спецоперації під кодовою назвою «Червоний пролісок» оперативниками «Дусі» було проведено огляд особистих та службових автотранспортних засобів, які належать телевізійним ведучим, менеджерам, газетним журналістам та іншим співробітникам масової інформації.

 

Повідомляємо, що в ході оперативно-розшукових робіт було оглянуто 31 автотранспортний засіб, серед власників яких - громадяни Єрема А., Шустер С., Шоптенко О., Гутцайт О., Бенкендорф Є., Стогній К., Безлюдна Г. та інші. За результатами огляду було складено акт (докладено). Фотоматеріали операції опубліковано електронним виданням «Дуся» у порядку, встановленому чинним законодавством України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4587
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду