Мультфільм «Монстри проти прибульців» став найкасовішим дебютом 2009 року в США

30 Березня 2009
11458
30 Березня 2009
11:09

Мультфільм «Монстри проти прибульців» став найкасовішим дебютом 2009 року в США

11458
Мультфільм «Монстри проти прибульців» став найкасовішим дебютом 2009 року в США

Мультфільм «Монстри проти прибульців» очолив рейтинг наймасовіших фільмів в Північній Америці за підсумками вікенда 29 березня, пише сайт Webefir.

 

За перші три дні після прем'єри компанія Dreamworks Animation зібрала $58,2 млн. Таким чином, дебют став найкращим із початку 2009 року, посунувши на друге місце фільм «Watchmen» («Хранителі»), який на початку березня зібрав за перший тиждень $55,2 млн.

 

Мультфільм «Монстри проти прибульців» став  першою картиною, яка була знята з використанням 3D-графіки нового покоління. Друге місце за касовими  зборами зайняв фільм «Містика в Коннектикуті», який зібрав за вихідні $23 млн. А лідер минулого Вікента -  трилер «Знамення» - спустився на третє місце з $14,7 млн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11458
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду