В Естонії вийшов переклад книги Георгія Почепцова «Стратегические войны»

26 Березня 2009
12281
26 Березня 2009
13:20

В Естонії вийшов переклад книги Георгія Почепцова «Стратегические войны»

12281
В Естонії вийшов переклад книги Георгія Почепцова «Стратегические войны»

В Естонії вийшов друком переклад книги Георгія Почепцова «Стратегические войны: как "гонка смыслов" побеждает "гонку вооружений"» естонською мовою. Про це ТК повідомив сам пан Почепцов.

 

Книгу випущено видавництвом «Stratkom» у Таллінні накладом 1000 екземплярів, які планується поширювати у вільному продажу. Один з екземплярів було вручено особисто Президенту Естонії.

 

Згідно анотації, у роботі на широкому колі прикладів із вітчизняної та зарубіжнох практики аналізується новий тип впливу на масову свідомість - стратегічні війни, спрямовані на зміну трендів розвитку країни.

 

В Україні книга має вийти у квітні, російською мовою.

 

Також наразі у процесі підготовки до видання і перекладу (теж естонською мовою, однак вже в іншому виданні) перебуває ще одна книга пана Почепцова - «Барабаны пропаганды: новая холодная война и информационные конфликты на постсоветском пространстве», котра має бути видана в Україні в травні.

 

«Детектор медіа»

 

Про автора

Георгій Георгійович Почепцов, доктор філологічних наук, професор, автор декількох десятків книг з проблем стратегії, інформаційних і психологічних воєн, теорії комунікації, паблік рілейшнз, серед яких: «Стратегічний аналіз», «Стратегія: інструментарій керівництва майбутнім», «Революція.com: основи протесаної інженерії», «Інформаційна політика», «Інформаційні війни» та ін.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду