detector.media
26.03.2009 13:20
В Естонії вийшов переклад книги Георгія Почепцова «Стратегические войны»
В Естонії вийшов переклад книги Георгія Почепцова «Стратегические войны»

В Естонії вийшов друком переклад книги Георгія Почепцова «Стратегические войны: как "гонка смыслов" побеждает "гонку вооружений"» естонською мовою. Про це ТК повідомив сам пан Почепцов.

 

Книгу випущено видавництвом «Stratkom» у Таллінні накладом 1000 екземплярів, які планується поширювати у вільному продажу. Один з екземплярів було вручено особисто Президенту Естонії.

 

Згідно анотації, у роботі на широкому колі прикладів із вітчизняної та зарубіжнох практики аналізується новий тип впливу на масову свідомість - стратегічні війни, спрямовані на зміну трендів розвитку країни.

 

В Україні книга має вийти у квітні, російською мовою.

 

Також наразі у процесі підготовки до видання і перекладу (теж естонською мовою, однак вже в іншому виданні) перебуває ще одна книга пана Почепцова - «Барабаны пропаганды: новая холодная война и информационные конфликты на постсоветском пространстве», котра має бути видана в Україні в травні.

 

«Детектор медіа»

 

Про автора

Георгій Георгійович Почепцов, доктор філологічних наук, професор, автор декількох десятків книг з проблем стратегії, інформаційних і психологічних воєн, теорії комунікації, паблік рілейшнз, серед яких: «Стратегічний аналіз», «Стратегія: інструментарій керівництва майбутнім», «Революція.com: основи протесаної інженерії», «Інформаційна політика», «Інформаційні війни» та ін.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY