Журналіста російського НТВ поранили камінням в Ізраїлі

24 Березня 2009
13234
24 Березня 2009
13:14

Журналіста російського НТВ поранили камінням в Ізраїлі

13234
Журналіста російського НТВ поранили камінням в Ізраїлі

Кореспондент російської телекомпанії НТВ на Близькому Сході Олексій Івлієв був поранений під час зіткнень поліції Ізраїлю з мешканцями арабського міста Умм аль-Фахма на півночі країни, повідомляє Newsru.com.

 

Поранення не становить небезпеки для здоров'я і життя. Інцидент відбувся 24 березня, коли знімальна група висвітлювала марш, влаштований у місті активістами єврейських ультраправих організацій. Місцеві араби зустріли маніфестантів градом каміння, один із них влучив у Івлєва, спричинивши сильну кровотечу. Окрім журналіста, у сутичці постраждали кілька представників ізраїльської влади.

 

Олексій Івлієв працює на НТВ з 1993 року, і за останні 4 роки 26 разів був у відрядженнях в Ізраїлі та Палестині, де висвітлював арабо-ізраїльський конфлікт.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13234
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сусликов
5514 дн. тому
Журналисту НТВ не надо было ходить в строю с еврейскими экстремистами. Был бы на арабской стороне, и не получил бы в финале под глазом фингал!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду