На «Українській правді» стартує розділ «Конференції»

20 Березня 2009
21571
20 Березня 2009
11:29

На «Українській правді» стартує розділ «Конференції»

21571
На «Українській правді» стартує розділ «Конференції»

На інтернет-виданні «Українська правда» стартує розділ «Конференції», у якому запрошені політики, митці та експерти зможуть відповідати на запитання зареєстрованих на сайті читачів.

 

Потреба у такому розділі назріла після того, як міністр освіти Іван Вакарчук почав активно відповідати у коментарях на запитання до своєї статті, а міністр оборони Юрій Єхануров зголосився поспілкуватися напряму з читачами на Форумі «Української правди».

 

Кожна конференція триватиме кілька тижнів або місяців, поки політик або експерт, що її проводить, не вирішить її припинити. Матеріали зберігатимуться в архіві.

 

Відповіді на запитання читачів гості надаватимуть у зручний для себе час. Можливий і традиційний формат конференції - коли гість у рамках певного часу відповідатиме на запитання читачів.

 

Структура сайту конференцій є удосконаленим варіантом проекту «Спитай президента». У розділі «Конференції» передбачено голосування за поставлені запитання.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21571
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду