Вільям Тейлор та Едуард Прутнік презентували у Києві «Інавгураційні промови президентів США»

19 Березня 2009
17213
19 Березня 2009
15:27

Вільям Тейлор та Едуард Прутнік презентували у Києві «Інавгураційні промови президентів США»

17213
Від Вашингтона до Обами.
Вільям Тейлор та Едуард Прутнік презентували у Києві «Інавгураційні промови президентів США»

18 березня у готелі Hyatt Regency Kyiv відбувся урочистий прийом, присвячений презентації книги «Інавгураційні промови президентів США». Захід було організовано  Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні особі посла США в Україні Вільяма Тейлора та Міжнародною благодійною організацією «Гуманітарний фонд "Єдиний світ"» в особі голови правління фонду Едуарда Прутніка.

 

 

Едуард Прутнік, Вільям Тейлор і шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова

 

Книга «Інавгураційні промови президентів США» видана МБО «Гуманітарний фонд "Єдиний світ"». У книзі зібрано в хронологічному порядку інавгураційні промови всіх американських президентів від Джорджа Вашингтона до Барака Обами. Книга видана двома окремими тиражами - українською та російською мовами.

 

 

Головний редактор журналу «Профиль-Украина» Олена Громницька і член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Тетяна Мокріді

 

«В книгу, котру ми презентуємо сьогодні, ми вкладаємо глибокий зміст багатовікової історії побудови демократії у США, - сказав у вступному слові презентації посол США в Україні Вільям Тейлор. - Це збірка статей для розвитку держави, візьму на себе відповідальність сказати - це те, чого вам не вистачає: тактичних рішень у вас досить багато, стратегічних - надто мало».

 

 

Вільям Тейлор і Едуард Прутнік

 

Пан Тейлор висловив сподівання, що книга привнесе свій вплив у побудову громадянського суспільства та оцінку стратегічних планів, перевірені двохсотлітнім досвідом Америки.

 

 

Олена Мартиненко та Олег Наливайко (УНІАН)

 

Про важливе значення інавгураційних промов говорив і голова правління МБО «Гуманітарний фонд "Єдиний світ"» Едуард Прутнік. «Інавгураційна промова кожного Президента - це його самопрезентація перед американською нацією. Це - короткий начерк, план того, що пропонує її новий лідер... Новий Президент має надихнути націю, вселити у неї надію на краще майбутнє. Віру в успіх своєї діяльності - як глави держави... Нарешті, кожна інавгураційна промова Президента США - це взірець політичної риторики» - зазначив він, додавши, що існує багато чого, чому б українці могли навчитися у американської влади.

 

 

Олександр Мартиненко («Інтерфакс-Україна»)

 

 

Голова правління каналу ТЕТ Григорій Тичина і гендиректор каналу ТОНІС Дмитро Тузов

 

Народний депутат України Олена Кондратюк, її чоловік і гендиректор ICTV Олександр Богуцький, народний депутат України і власник холдингу «Телеграф-медіа» Андрій Деркач

 

 

Едуард Прутнік і президент «Українського медіахолдингу» Борис Ложкін

 

«Детектор медіа»

Фото Яни Новоселової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17213
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду