detector.media
19.03.2009 15:27
Вільям Тейлор та Едуард Прутнік презентували у Києві «Інавгураційні промови президентів США»
Вільям Тейлор та Едуард Прутнік презентували у Києві «Інавгураційні промови президентів США»
Від Вашингтона до Обами.

18 березня у готелі Hyatt Regency Kyiv відбувся урочистий прийом, присвячений презентації книги «Інавгураційні промови президентів США». Захід було організовано  Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні особі посла США в Україні Вільяма Тейлора та Міжнародною благодійною організацією «Гуманітарний фонд "Єдиний світ"» в особі голови правління фонду Едуарда Прутніка.

 

 

Едуард Прутнік, Вільям Тейлор і шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова

 

Книга «Інавгураційні промови президентів США» видана МБО «Гуманітарний фонд "Єдиний світ"». У книзі зібрано в хронологічному порядку інавгураційні промови всіх американських президентів від Джорджа Вашингтона до Барака Обами. Книга видана двома окремими тиражами - українською та російською мовами.

 

 

Головний редактор журналу «Профиль-Украина» Олена Громницька і член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Тетяна Мокріді

 

«В книгу, котру ми презентуємо сьогодні, ми вкладаємо глибокий зміст багатовікової історії побудови демократії у США, - сказав у вступному слові презентації посол США в Україні Вільям Тейлор. - Це збірка статей для розвитку держави, візьму на себе відповідальність сказати - це те, чого вам не вистачає: тактичних рішень у вас досить багато, стратегічних - надто мало».

 

 

Вільям Тейлор і Едуард Прутнік

 

Пан Тейлор висловив сподівання, що книга привнесе свій вплив у побудову громадянського суспільства та оцінку стратегічних планів, перевірені двохсотлітнім досвідом Америки.

 

 

Олена Мартиненко та Олег Наливайко (УНІАН)

 

Про важливе значення інавгураційних промов говорив і голова правління МБО «Гуманітарний фонд "Єдиний світ"» Едуард Прутнік. «Інавгураційна промова кожного Президента - це його самопрезентація перед американською нацією. Це - короткий начерк, план того, що пропонує її новий лідер... Новий Президент має надихнути націю, вселити у неї надію на краще майбутнє. Віру в успіх своєї діяльності - як глави держави... Нарешті, кожна інавгураційна промова Президента США - це взірець політичної риторики» - зазначив він, додавши, що існує багато чого, чому б українці могли навчитися у американської влади.

 

 

Олександр Мартиненко («Інтерфакс-Україна»)

 

 

Голова правління каналу ТЕТ Григорій Тичина і гендиректор каналу ТОНІС Дмитро Тузов

 

Народний депутат України Олена Кондратюк, її чоловік і гендиректор ICTV Олександр Богуцький, народний депутат України і власник холдингу «Телеграф-медіа» Андрій Деркач

 

 

Едуард Прутнік і президент «Українського медіахолдингу» Борис Ложкін

 

«Детектор медіа»

Фото Яни Новоселової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY