У Києві автомобіль наїхав на журналістів телеканалу «Рада»

18 Березня 2009
15404
18 Березня 2009
15:23

У Києві автомобіль наїхав на журналістів телеканалу «Рада»

15404
Усі живі, порушника не знайшли.
У Києві автомобіль наїхав на журналістів телеканалу «Рада»

У Києві біля станції метро Арсенальна автомобіль Mitsubishi скоїв наїзд на журналіста й оператора телеканалу «Рада», повідомляє ІМІ з посиланням на ІА «Інтерфакс-Україна».

 

Представники телеканалу заявляють, що наїзд був навмисним. Про це повідомила перший заступник дирекції телепрограм управління справами Верховної Ради України Світлана Глушенок.

 

«Учора близько 11:45 на площі перед метро Арсенальна на знімальну групу парламентського телеканалу Рада здійснено цілеспрямований наїзд автомобілем Mitsubishi темно-синього кольору (держномер АА1893М?)», - повідомила Глушенок.

 

При цьому вона зазначила, що автомобіль рухався пішохідною стороною і після наїзду одразу ж зник, подавши звуковий сигнал сирени. «Оператор, на котрого наїхав автомобіль, зняв цей наїзд і відео зберігається на телеканалі "Рада"», - додала Світла Глушенок.

 

Після цього інциденту співробітники телеканалу звернулися із заявою в міліцію.

 

«Сьогодні ми звернулися в ДАІ дізнатися результати пошуку порушника. На сьогоднішній день порушника не знайдено», - додала Глушенок. За її словами, після того, як порушника знайдуть, журналісти мають намір подати на нього до суду, оскільки зафіксовано щонайменше 2 порушення - умисний наїзд на пішоходів та зникнення з місця злочину.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15404
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду