Нацрада не має грошей на видання Держреєстру ТРО і «Вісника»

12 Березня 2009
16505
12 Березня 2009
09:53

Нацрада не має грошей на видання Держреєстру ТРО і «Вісника»

16505
Нацрада не має грошей на видання Держреєстру ТРО і «Вісника»
Через відсутність фінансування Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення вимушена відмовитись від видання Державного реєстру телерадіоорганізацій та «Вісника Національної ради», повідомляє ProIT з посиланням на керівництво органу.
 
За словами голови Нацради Віталія Шевченка, попри скорочення фінансування Нацрада в повному обсязі виконує свої обов’язки, однак грошей на те, щоб публікувати всі свої рішення у «Віснику», а також двічі на рік випускати окремим виданням Держреєстр, не має. Віталій Шевченко висловив сподівання, що період обмеженого фінансування буде нетривалим, і Нацрада матиме змогу друкувати свої офіційні видання.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16505
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Цікавий
5541 дн. тому
А коли нарешті модернізують і зроблять нормальним у користуванні сайт Нацради? Такое впечатление, что его делали вредители или школьники на уроке труда.
Украинец
5541 дн. тому
Есть интернет и этого достаточно.А все эти. висныки . в туалет.И не морочте людям голову,заставляя-пугая оплачивать эту галимотью.
5541 дн. тому
Ошибка в тексте: вместо "через відсутність фінансування" следует писать "через відсутність ДЕРЖАВНОГО фінансування". Потому что финансирование "негосударственное" идет полным ходом. Хватит лет на пять.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду