Ющенко візьме участь у «Свободі на Інтері»

5 Березня 2009
8380
5 Березня 2009
15:26

Ющенко візьме участь у «Свободі на Інтері»

8380
Ющенко візьме участь у «Свободі на Інтері»
6 березня Президент України Віктор Ющенко візьме участь у програмі «Свобода на Інтері». Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».
 
Також у програмі візьмуть участь Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, чинні та колишні міністри, представники Служби безпеки і Національного банку, представники місцевого самоврядування.
 
Темою програми стане поточний політичний та економічний стан країни.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8380
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
5531 дн. тому
Всі напрочуд забули за політичними чварами про прийдешнє свято весни. І хай би вони присвятили цю програму тому, щоб відзвітувати що особисто кожен із них зробив, щоби життя наших трудівниць-багатостаночниць в новому 1909 році стало хоча б трощшечки легше. І всіх жінок, а не тільки депутатського корпусу і управлінського апарату, хоча я зовсім не ідеалізую життя народних обраниць. І на мій погляд, навіть площадка в інтерівській студії нагадує за формою ту частину тіла, яку пригадав нещодавно Президент України у безмежних чварах із Прем"єр-Міністром. Шкода, але користь від програми стає саме такою, бо ми не чуємо приїхавших людей, перед якими вже варто почати звітувати.
5532 дн. тому
А Литвин сказал, что будет учить поздравления в эту пятницу к 8 марта для своих женщин. Вот кто нудный-так нудный, изворотливый и на прямо поставленные вопросы не отвечает, а Ющенко - умняшка!
Vlad
5532 дн. тому
От паразіти :), - Юлю забули, -- Вітя + Юля = любов до гробу, Млін, любов вже була, а клоуни остались. Ну коли ж вони врукопашную перед камерами підуть ?!?1?!
Весна
5532 дн. тому
Ющнко объявит внеочередные президентские и парламентские выборы...Они пройдут по ускоренной программе и состоятся...первого апреля.ВСЕ на ВЫБОРЫ
DimOK
5532 дн. тому
Он же рейтинги снова завалит(( Скучный тип
Vulgaris
5532 дн. тому
Шо? Опять?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду