Олександр Антонець очолив УАВПП

4 Березня 2009
23288
4 Березня 2009
15:26

Олександр Антонець очолив УАВПП

23288
Олександр Антонець очолив УАВПП
Президент холдингу «Картель» Олександр Антонець очолив Українську асоціацію видавців періодичної преси. Рішення про його обрання президентом було прийняте на загальних зборах УАВПП, в яких узяли участь 64 делегати. Він змінив Леоніда Цодікова, який очолював асоціацію з 2006 року.
 
Віце-президентами асоціації обрані президент United Media Holding Борис Ложкін (з питань міжнародної співпраці), генеральний директор ТОВ «Караван-Медіа» Олена Чернова (з питань видавництва журналів), президент ТОВ «Рекламно-інформаційне агентство RIA» Олександр Човган (з питань регіонального розвитку).
 
До складу ради директорів УАВПП обрані генеральний директор ТОВ ІА «Автоцентр» Сергій Атаман, генеральний директор компанії «The marker» Ірина Андрущенко, директор з стратегічного маркетингу «Медіа Інвест Груп» Наталія Бойко,  виконавчий директор ТОВ СП «Пронто-Київ» Сергій Чернявський, президент видавництва «Економіка» Ігор Ляшенко, президент групи видань «Город» Павло Картацький, генеральний директор ТОВ «Едіпрес Україна»  Інна Рик.
 
До складу ревізійної комісії УАВПП увійшли генеральний директор «Українського медіахолдингу» Тетяна Єфименко, директор компанії «Галмедіа» Василь Масюк» і генеральний директор ТОВ «Медіа-Партнер» Сергій Знаменський.
 
На загальних зборах членів УАВПП були затверджені підсумки роботи у 2008 році та підтримані напрямки докладання зусиль у 2009 році.  Очікується, що на першому засіданні члени ради директорів розподілять між собою сфери відповідальності та за кожним з них буде закріплений певний напрямок.  Пріоритетними напрямками розвитку УАВПП на 2009 рік визначені просування галузі, аналітика, збір та систематизація даних, лобіювання, проведення досліджень, організація конкурсу преси, навчання, конференції та зустрічі, співпраця з профільними асоціаціями в інших країнах   
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23288
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
пух
5429 дн. тому
Ассоциация совершенно бессмысленная. Нравится хоть какие-то титулы присваивать! И Ложкин с гоп-компанией (Чернова и т.д.) тоже тут! Флаг вам! Все равно ничего не спасет от агонии, как не спасло Антонца. Чухие денехки осваивать это ж не зарабатывать! Неужели еще какие-нибудь лохи доверят ему инвестиции
сергей
5538 дн. тому
помню, на одной из первых презентаций журнала Эксперт(это было в ресторане/кафе в гостинице Лыбедь. правда в рабочее время а не вечером. так Андрющенко И. уже будучи директором несколько месяцев, спрашивала , не могу понять, почемужурнал Эксперт при продаже платит НДС? круто, не поверите, но так и было. хотя от выходца из Блиц информа другого и нельзя было ожидать. Но.... несколько месяцев директор и не понимать, что , куда и зачем платят? какие кадры избираются у нас в стране.
Ваня
5540 дн. тому
Да єто ж все профанация, ассоциаиця - пустое место. НИкакого влияния, никаких действий... булшит какой-то!
Эксперт 2СМИ-шинка
5540 дн. тому
Согласен. Не зря же в своем выступлении г-н Антонец отметил, что "кожен член Ради директорів, та і кожен член Асоціації повинен розуміти, що робота організації буде ефективною тільки в тому випадку, якщо кожний з нас не тільки братиме, але і вкладатиме в Асоціацію". Знал же, о ком говорил. А почему не видно никого из КР Медиа, ИД Бурда в числе выбранных членов совета директоров и ревизионной комиссии? И чем прославилась для нашего рынка организация «The marker», что ее руководителя так за уши подтягивают на уровень "профи"? Кто она и чем занималась в прошлом известно и непосвященному. Если это уровень Ассоциации, то кризис настиг и ее. Жаль.
СМИ-шинка
5540 дн. тому
Поздравляю Александра Антонца с избранием президентом! МОЛОДЕЦ!!! Интересует рспределение сферы ответственности за новообранными членами совета директоров. Информируйте нас об этом. Есть мнение, что в совет директоров закралось несколько "левых" членов, использующих нынешнюю ситуацию исключительно для пиара и своей капитализации. В родных компаниях они не достаточно ярко и убедительно проявляют/ли себя и влияют на успех доверенного им бизнеса, скорее наоборот.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду