З 1 грудня піар-відділ «Гравіса» скорочений у повному складі

28 Листопада 2008
17644
28 Листопада 2008
19:06

З 1 грудня піар-відділ «Гравіса» скорочений у повному складі

17644
З 1 грудня піар-відділ «Гравіса» скорочений у повному складі
Як стало відомо «ТК» з власних джерел, з 1 грудня в компанії «Гравіс» (телеканали «Кіно» та «Сіті») скорочено піар-відділ у складі п’ятьох осіб. 
 
Інформацію підтвердила промо-директор «Гравіса» Каріна Палаєва, яка також залишає компанію. «У зв’язку з реструктуризацією в компанії скорочено відділ зовнішнього промо. А відділ внутрішнього промо залишається», – пояснила вона. Про своє нове місце роботи Каріна Палаєва обіцяє повідомити найближчим часом. 
 
Нагадаємо, що тиждень тому стало відомо про скорочення з 1 грудня 52 співробітників «Гравісу», які працювали над ранковим шоу «Ранок-Сіті» та в службі новин. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17644
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2 Александра
5550 дн. тому
"Палаева - замечательный специалист. И найдет она себе место не такое гнилое, как ваш гравис!)))" Уже середина февраля. И где же замечательный специалист Палаева и её бравая команда?
5627 дн. тому
to Вперёд и с песней: так разогнали-то не только пр-отдел... журналисты в новостях тоже плохие были? а вы видимо много чего "достигли", раз других судите.
Вперёд и с песней
5628 дн. тому
Извольте, а чему завидовать то????? Такие спецы, что всех до одного в отделе разогнали за успеваемость (кризис - предлог)... Да-да, пусть молодцы с Палаевой окучивают кого-то ещё :))) ТРК Київ и Гравис уже осчастливили своими "достижениями".:))
Александра
5629 дн. тому
Откуда у вас столько желчи?))))) Палаева - замечательный специалист. И найдет она себе место не такое гнилое, как ваш гравис!))) Люди, не завидуйте, зависть - зло!)))) Карине и ее ребятам - удачи! Вы молодцы!
zzz
5630 дн. тому
вот нравятся мне все эти комменты!))) люди подробностей не знают, сами нихрена не делают, только и знают что на других пальцем тыкать. молодцы!!!
Медиапланер
5631 дн. тому
По службе была в офисе этой пиар-команды... Такого прокуренного рабочего места я ещё нигде не видела - похоже, в комнате курили постоянно не отходя от "кассы". Куда только смотрело руководство канала???..... Если такое отношение к рабочему месту, то про какое отношение к работе вообще могла быть речь?.... Думаю, не зря их разогнали....
екс-ТРК Київ
5631 дн. тому
ой, да!!! ті ще "работнічкі"! роблять роботу-неведимку;)) шоб бабки гребти і панти ганяти, треба хоча б пальцем поворухнути! тому не давіть на співчуття....
Экс-Гравис
5632 дн. тому
Правильно, что их разогнали - они же реально прохлаждались, а не работали. Ребятки впятером делали то, что могли делать 1-2 человека! Не пиар-отдел, а вечный перекур...
Гыга
5632 дн. тому
Кого не жалко, так это Палаеву с её неразлучной гоп-компанией. То тут они посидели, то там, то тепер тут снова... Кому нужны профффесссионалы??? Налетай-забирай, пока не приютились где-то ещё.
другой канал
5633 дн. тому
"внутренне промо" - это эфирные анонсы. {CENSORED}
Кот
5633 дн. тому
А на ТРК Киев в промо-отделе один человек, из 5-ти по штатке.
вслух
5633 дн. тому
вот кого не жалко, так это вас!!!!!
Своя
5633 дн. тому
Народ, ыдемо краще пити. Сьогодны в нас останный день роботи.
відділ внутрішнього промо
5633 дн. тому
Ну що Ви таке говорити???... Піаритимемо стіни Гравісу, охорону, порожні студії, кішку Дельту... та розташований поруч супер-маркет...
haha
5633 дн. тому
слухайте - але якщо на каналі немає відділу внутрішнього промо - Що ж це тоді залишається? :))))) Кого ж це він буде просувати?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду