Рекламодавці повертаються на «1+1»

19 Лютого 2009
26207
19 Лютого 2009
18:12

Рекламодавці повертаються на «1+1»

26207
Рекламодавці повертаються на «1+1»
Другий тиждень лютого відзначився для телеканалу «1+1» напливом рекламодавців. Рівень заповнення рекламних пауз сягнув 73%, тоді як у січні він у середньому становив 29%. Вищий sold-out спостерігався лише на М1 та O-TV.
 

Загальна кількість проданих рейтингів цього тижня становила на каналі 3480,2 WGrp (люди 18+, панель «50 тис.+»). Найбільшими рекламодавцями стали: 

Colgate-Palmolive (частка «1+1» – 73%)
Procter&Gamble (62,5%)
Unilever (57,5%)
Danone (45%)

Colgate-Palmolive традиційно для останніх років розміщується на каналі ексклюзивно. Точніше, напівексклюзивно (компанія також пішла на телеканали сейлз-хаусу «Сфера-ТВ»). Procter&Gamble цього року поки що не розміщується на каналах найбільшого сейлз-хаусу «Інтер-реклама» через недосягнення порозуміння у питанні ціни. Тому виробник намагається досягти необхідної йому активності за рахунок інших помітних каналів.

Медійним обслуговуванням двох інших рекламодавців (Unilever та Danone) на ТБ займається агенція Initiativ. Як пояснив її директор Андрій Андрющенко, така конфігурація телеканалів у спліті (значна частка «1+1», інша частина бюджету розподілена між багатьма каналами, у тому числі каналами «ІР») для лютого була обрана як найбiльш прийнятна з точки зору співвідношення ціни та результатів кампанії.

На думку пана Андрющенка, подальше збереження чи незбереження тенденції на «1+1» залежатиме, перш за все, від цінової політики цього та інших телеканалів: «Клиент будет выбирать ту конфигурацию, которая даст возможность получить наилучший результат для данного бюджета».

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26207
Читайте також
02.03.2009 15:45
Джек Нефф, AdAge.com , перевод: МедиаБизнес
24 916
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5553 дн. тому
Ну так - там же "Няня"!!!.......... «1+1» закупить кіно в українських виробників для «1+1 International» А мо`щось окрім "Няньки" закупили би й для нас????
5553 дн. тому
Главное - чтобы не на смертный бой
Вставай страна огромная!
5553 дн. тому
УРРРРРАААААААААААААААА!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду