25 лютого на ТРК «Україна» стартує новий російський праймовий серіал

19 Лютого 2009
13976
19 Лютого 2009
12:43

25 лютого на ТРК «Україна» стартує новий російський праймовий серіал

13976
25 лютого на ТРК «Україна» стартує новий російський праймовий серіал
З 25 лютого ТРК «Україна» розпочинає показ нового серіалу «Офіцери-2». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Це продовження російського телесеріалу «Офіцери» виробництва студії «Елегія» на замовлення «Централ Партнершип». Режисер серіалу – Зиновій Ройзман, автор сценарію – Леонід Порохня, продюсери – Арам Мовсесян, Сергій Данієлян, Юрій Мороз, Рубен Дишдишян. У ролях – Олексій Макаров, Сергій Горобченко, Данило Співаковський, Катерина Вуличенко, Михайло Жигалов, Борис Хімічев, Анастасія Макєєва, Алла Ковнір.
 
«Офіцери-2» вийдуть у слоті 20.30 – 21.25 після закінчення серіалу «Глухар». За інформацією прес-служби каналу, нині в Росії знімається продовження «Глухаря», яке канал планує показати у другій половині року.
 
Програмний директор телеканалу «Україна» Ірина Курчакова переконана, що новий серіал зможе втримати показники лінійки: «Ми раді, що новий серіальний слот по буднях о 20.20 стартував успішно, а телесеріал Глухар”, що першим вийшов у цьому слоті, привабив до екранів не лише чоловіків, а й жінок. Ми сподіваємося, що серіал “Офіцери-2” також буде цікавий обом аудиторіям, адже там є не лише спецоперації та випробування, а й непроста історія кохання».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13976
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гостья
5547 дн. тому
Наверно интересненко будет, посмотрим-посмортим... Берите и побольше!! Сейчас только кино качественное и можно смотреть по ТВ.
5548 дн. тому
Супер каналові - суперові фільми!!! А "Кадети" не хо?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду