Нацрада попереджає кабельників: ТРК «Київ» мовить без ліцензії

18 Лютого 2009
19367
18 Лютого 2009
15:38

Нацрада попереджає кабельників: ТРК «Київ» мовить без ліцензії

19367
Нацрада попереджає кабельників: ТРК «Київ» мовить без ліцензії
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 18 лютого прийняла рішення попередити провайдерів програмної послуги щодо незаконності трансляції програм ТРК «Київ» в усіх населених пунктах України, крім міста Києва.
 
Підставою для трансляції каналу в кабельних мережах по Україні є ліцензія компанії на супутникове мовлення. Супутникова ліцензія ТРК «Київ» була анульована Нацрадою. Причиною анулювання стало те, що компанія загубила бланк супутникової ліцензії і вчасно не звернулася до Нацради щодо видачі дублікату. Отже, ліцензійні документи ТРК «Київ» не відповідають умовам трансляції програм у кабельних мережах.
 
«Нацрада вважає за належне поінформувати провайдерів програмної послуги, що ТРК “Київ” не має ліцензії на супутникове мовлення, а тому не може транслюватися в інших населених пунктах, крім міста Києва, де компанія має ефірну ліцензію на мовлення», -  прокоментував перший заступник голови Нацради Ігор Курус.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19367
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
5550 дн. тому
До речі якби не прогинання керівників каналу під Черновецького, то канал би був досить цікавим. Певен, що більше ніж робить для своєї дискредитації сам мер, співаючи шлягери із зони, не зроблять декілька каналів. А програми "Четверта влада", "Вечірня кава із Джангіровим" та деякі інші достатньо серйозні і потрібні. До речі про термін так званих "розмовляючих голів" - не знаю нічого більш цікавого, коли ці голови розумні і дійсно присутні, і наявні. В усякому випадку до чогось і сам дослухаєшься. А НацРада робить свою справу нормально, тільки не треба добавляти до однієї дірки в платних каналах "Росія" і пропажи одного мультиплексу "Гамма" та інших, ще й дірки на рівні столичного міста. Навпаки треба добавити програму Білорусі і Молдови, Словатчини і Польщі - це мусить піти на користь становленню України і балансу з російськими ЗМІ. Та й середньоазійський інформаційний канал був би не зайвий, бо ми про своїх азійських партнерів пригадуємо тільки тоді, коли знову потрібен дешевий газ. А між іншим їм потрібна продукція України і інформаційна також.
qw
5551 дн. тому
Комитет, занимающийся отслеживанием соблюдение морали также должен был бы запретить этот канал для трансляции вообще. Вопервых - канал "КИЕВ" - это порнография, иначе и не назовешь пение укуренного {CENSORED} в прямом эфире и показ речей тетки с силиконовыми губами и {CENSORED}. Кильчицкая кажется ее зовут..Вовторых,кто-то там громко вещал о тлетворно-пагубном влиянии азартных игр на детскую психику и всё такое...Ну а как расценить тогда конные бега, тотализатор и массовые призывы вкладывать деньги и делать ставки в прямом эфире каждую субботу в дневное время?
5551 дн. тому
А ты не пробовал ездить на автомобиле, потеряв права, или заходить в самолет, объясняя, что билет утерян?
5551 дн. тому
Во {CENSORED}, не знают, что бланк и лицензия это разные вещи!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду