Microsoft запустив в Україні безпечну електронну пошту для дітей

17 Лютого 2009
18198
17 Лютого 2009
13:00

Microsoft запустив в Україні безпечну електронну пошту для дітей

18198
Microsoft запустив в Україні безпечну електронну пошту для дітей
На сайті «Онляндія» відбувся запуск першого дитячого сервісу електронної пошти в Україні, мета якого – навчити юних користувачів роботі з листуванням, повідомляє «Кореспондент.нет».

За даними прес-служби компанії «Майкрософт Україна», безпечна електронна пошта «Онляндія» – перший в Україні спеціальний поштовий сервіс для дітей. Він присвячений безпеці дітей в інтернеті і заснований на безкоштовному веб-сервісі Microsoft – Windows Live Mail.

Інтерфейс поштового домену не містить реклами, а електронну скриньку захищено від несанкціонованого спаму й вірусів. Підлітки зможуть не тільки відправляти електронні листи, але й спілкуватися в онлайн-режимі за допомогою сервісу обміну миттєвими повідомленнями.

 «Онляндія» – один із проектів соціальної кампанії «Місяць безпечного інтернету», яка стартувала в лютому на підтримку Європейського дня безпечного інтернету. Організатором кампанії виступила Коаліція за безпеку дітей в інтернеті. Крім створення безпечної електронної пошти для дітей, протягом «Місяця безпечного інтернету» Коаліція проведе низку заходів, які допоможуть дітям і їхнім батькам навчитися безпечній роботі у Всесвітній мережі.

Коаліція за безпеку дітей в інтернеті заснована компанією «Майкрософт Україна» в рамках програми «Партнерство в освіті». Членами Коаліції є неурядові організації Всеукраїнська мережа протидії комерційній сексуальній експлуатації дітей (член міжнародної організації ЕКПАТ), Міжнародна Школа рівних можливостей, Міжнародний центр захисту дітей від експлуатації та викрадень, Міжнародна організація з міграції, Інститут інформаційного суспільства, Інтернет-асоціація України, Міністерство внутрішніх справ України, компанії «Майкрософт Україна», «Хьюлетт-Пакард», «Воля», «Астеліт» (торгова марка Life:)), «Укртелеком» (торгова марка ОГО!), Американська торгівельна палата в Україні, видавництво «Едіпресс Україна» та музикант Святослав Вакарчук. Коаліція займається реалізацією програми «Безпека дітей в інтернеті», яка включає цілу низку заходів, спрямованих на навчання дітей, вчителів і батьків правил безпечного користування інтернетом, а також на створення відповідного законодавчого й нормативного середовища.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18198
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
5570 дн. тому
Класна штука - без спаму і вірусів. Сподіваюсь, дорослим не заборонено користуватися цим сервісом?
Somnambula
5571 дн. тому
Вакарчук - молодец, на шоу-программы телеканалов ходит редко, зато энергию на хорошее дело пускает. Если бы так себя вели все селебритис, которые добились успех, то шоу-бизнесом Украины наконец то можно было начать гордиться.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду