В Україні пройде «Місяць безпечного Інтернету»

10 Лютого 2009
16452
10 Лютого 2009
17:43

В Україні пройде «Місяць безпечного Інтернету»

16452
В Україні пройде «Місяць безпечного Інтернету»

Коаліція за безпеку дітей в Інтернеті за ініціативи «Майкрософт Україна» оголосила про запуск соціальної кампанії «Місяць безпечного Інтернету». Як повідомляє «Громадський простір», кампанія проходить у підтримку Європейського дня безпечного Інтернету і покликана привернути увагу громадськості до проблеми, пояснити дітям та підліткам, а також їхнім батькам, яка небезпека чекає на них в Інтернеті і як від неї захиститися.

Ініціаторами кампанії стали члени Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті, серед яких компанія «Майкрософт Україна», музикант та громадський діяч Святослав Вакарчук та міжнародна громадська організація «Школа рівних можливостей». Основна ідея соціальної кампанії — показати, що до інформації в Інтернеті мають доступ мільйони незнайомців, які можуть використовувати її як завгодно, тому не слід розповсюджувати особисті дані у відкритому доступі.

Соціальна рекламна кампанія охопить телевізійні канали («MTV Україна» і «5 Канал»), друковані ЗМІ («Т3», «Домашній ПК», Mobility) та онлайн-ресурси. До проведення програми долучилося й агентство Think! McCann Erickson, яке розробило рекламну концепцію реклами, та продакшн-студія Radioactive Film (режисер — Іван Сауткін), яка створила рекламний відеоролик.

Крім того, в рамках Місяця безпечного Інтернету Коаліція проведе ряд заходів, які мають допомогти дітям та їхнім батькам навчитися, як убезпечити себе при роботі з Інтернетом: марафон по містах України, онлайн-петиція «За безпечний Інтернет», тренінги для школярів, круглі столи та інші ініціативи.

Марафон під гаслом «Прийди та зроби крок до безпечного Інтернету» відбудеться з 10 по 14 лютого в 5 великих містах України — Львові, Одесі, Харкові, Дніпропетровську та Києві. Як повідомляють організатори, учасники шоу дізнаються про правила безпечної та ефективної роботи. Усі присутні стануть учасниками флеш-мобу — зроблять одночасний символічний крок через стрічку безпеки. Буде організований фото- та відео-репортаж шоу, а також прямий зв’язок зі студією Гала Радіо в Києві.

Усі, хто бажає публічно висловитись за підтримку ініціатив Коаліції, зможуть з 10 лютого приєднатися до петиції «За безпечний Інтернет» на сайті «Онляндія».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16452
Читайте також
02.03.2009 11:07
Вадим Довнар, «Коммерсантъ»
36 007
26.02.2009 10:45
Анастасия Голицына, «Ведомости»
42 118
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
йцукен
5571 дн. тому
Страна дебилов, всё превращает в тупой дебилизм.В свое время эти же люди бездумно и безмозгло орали про "святое дело компартии", затем - про "святое дело перестройки", потом волали "про незалежність".теперь на слуху новые технологии, и там тоже надо найти какое-то псевдо-миссионерство, навязать его...а главное -выбить очередные "партвзносы" или гранты от неких коррумпированных организаций и чиновников и на эти деньги, украденные у налогоплательщиков, на шару смотреть в своё удовольствие море порнухи, а если имеешь и ииные возможности - то еще и не только смотреть, но и "доить" ежедневно доларов на 100 лоточников с Петровки, воткрытую торгующих аморальнеой порнухой, и таким образом пополнять семейный бюджет и скапливать бабло на "майбах"....Видели ли вы, на каких дешевых за госзарплату авто разезжают честные борцы с оргпреступностью и распространением наркотиков...
desu
5571 дн. тому
«Місяць безпечного Інтернету». Девиз - "Забудь про дырявый IE, используй провославную Opera"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду