Депутати просять Генпрокуратуру проконтролювати розслідування нападу на журналістів одеської ТРК «Град»

10 Лютого 2009
19431
10 Лютого 2009
16:30

Депутати просять Генпрокуратуру проконтролювати розслідування нападу на журналістів одеської ТРК «Град»

19431
Депутати просять Генпрокуратуру проконтролювати розслідування нападу на журналістів одеської ТРК «Град»

Група народних депутатів звернулася до Генеральної прокуратури України щодо нападу на журналістів одеської телекомпанії «Град».  Про це повідомляє «Новый Регіон – Одесса».

Як відомо, 30 січня знімальна група телеканалу зазнала нападу з боку помічника міського голови Ігоря Хотіна, котрий перешкоджав виконанню професійних обов’язків журналістів та розбив камеру.

«Такі дії помічників міської влади і співробітників міліції викликають обурення і свідчать про перешкоджання органів влади Одеси законній журналістській діяльності» - ідеться у запиті.

Депутати закликають Генпрокуратуру взяти справу під персональний контроль – для запобігання «можливим намаганням влади м. Одеси вирішити питання відносно даного інциденту на свою користь на місцевому рівні» – та притягти до відповідальності винних у інциденті.

Запит підписано Павлом Сулковським, Оленою Бондаренко та Сергієм Ларіним (усі троє – Партія регіонів).

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19431
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду