12 лютого на Першому каналі стартує молодіжний проект «Резус-конфлікт»

10 Лютого 2009
17364
10 Лютого 2009
14:37

12 лютого на Першому каналі стартує молодіжний проект «Резус-конфлікт»

17364
12 лютого на Першому каналі стартує молодіжний проект «Резус-конфлікт»
В ефірі Першого каналу 12 лютого о 22.15 стартує новий молодіжно-соціальний проект «Резус-конфлікт». Це 26-хвилинне ігрове шоу – ліцензійний продукт української компанії «Афанасьєв-продакшн».
 
Як пише прес-служба каналу, назва програми пояснюється тим, що у медицині термін «резус-конфлікт» означає реакцію організму на вливання свіжої крові. Автори програми «Резус-конфлікт» вирішили допомогти молоді перебороти свої психологічні проблеми і зробити перші кроки до успіху. Допомагатиме їм у цьому рада старійшин та ведучий (психолог).
 
Героя програми визначатимуть серед багатьох претендентів, які потребують моральної підтримки та допомоги. Учасник програми проходитиме обов’язкове медичне обстеження та психологічне тестування. Також він має дати письмову згоду на різні випробування. Кожен герой отримуватиме страховий поліс.
 
Випробування для учасника формуватимуться в залежності від проблеми героя і поставленої ним мети. Це можуть бути – спортивно-екстремальні на сміливість і витримку та емоційні на психологічну витривалість. За правилами, герой може і відмовитися від їх виконання, однак це завадить йому досягти поставленої мети. Завдання будуть видовищні, організовані за участі Федерації екстремальних видів спорту, та соціального характеру (наприклад, протриматися у ролі няньки у дитячому садочку впродовж години; прибрати територію пляжу і тримати її чистою впродовж тієї ж години попри намагання хуліганів насмітити; попрацювати кондуктором чи санітаром дві години тощо).
 
Підбиватиме підсумки рада старійшин та психолог. Нагородою для героя програми має стати вирішення тієї проблеми, з якою він звернувся.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17364
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
КазбЭк
5575 дн. тому
Чёт напутали тут в тексте. Не конает ведущий за психолога. А так ништяк !!
5575 дн. тому
Смотрел сегодня кусок. Нормальная програма
Элла
5576 дн. тому
Мне нравится передача. Тут реальные люди приходят, чтобы "проговорить" свою проблему, а это уже немало: сформулировать, обо что "спотыкаешься". Эксперты доброжелательные, "заводные". Я каждый раз, когда новое испытание предлагают героям, вместе сними прохожу "огонь и воду". Медные трубы, кстати, тоже. Здоровски! И ведущий - такой колоритный...
Василь
5577 дн. тому
УТ-1 значно покращує свій формат, з радістю чекаю на нову передачу, 12 лютого о 22-15 подивимось, що змогли зробити ці чудові хлопці:)
помним
5578 дн. тому
это тот бессмысленный резус-конфликт, который выходил на трк киеве? ут опять подбирает всякий непотриб?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду