Перший Автомобільний канал запустив веб-сайт

10 Лютого 2009
22361
10 Лютого 2009
13:44

Перший Автомобільний канал запустив веб-сайт

22361
Перший Автомобільний канал запустив веб-сайт

В Інтернеті відкрився сайт Першого Автомобільного каналу. Про це 10 лютого повідомила прес-служба каналу.

Як повідомляється, сайт містить «цікаву інформацію з автосвіту», дані про погоду у містах України та ситуацію на дорогах. Розділ «Відео» включає випуски новин каналу та анонси популярних програм. У відповідних розділах розміщено інформацію про проекти каналу та їх творців, програму передач та карту покриття каналу.

Сайт Першого Автомобільного каналу доступний за адресою www.1auto.tv

«Перший автомобільний» - перший український тематичний автомобільний канал. Мовлення почалося 5 травня 2008 року на супутнику Eutelsat W4 36E, в супутниковому пакеті «Поверхность+», а також у базових цифрових пакетах «Воля-кабель», «Максимум ТВ» і 80 інших кабельних операторів Украины.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22361
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду